Nyhetsbrev 2016-11-18 (nr 8)

20 november 2016 Budgeten klar, värmesystemet trimmas, inbrott i bilar.

 

Information från styrelsen 2016-11-18 NR08

Portkoden

Batteribackup beställd till portarna.

Barnvagnsförråden

En upprensning i barnvagnsförråden har gjorts och det som är borttaget förvaras på trygg plats.

Parkeringsplatser

Vi har fortfarande 10 lediga platser, för att få intäkter för dessa diskuteras att hyra ut externt.

Värmeåtervinnings systemet

Arbetet med vårt värmesystem och dess övervakning kan innebära att variationer på varmvattnet kan uppstå under kortare perioder, enlig entreprenören skall detta arbete vara klart i början av december.

Beslut har tagits att även byta ut värmeväxlarna för att få bättre värmeekonomi och lägre servicekostnader. Arbetet fortskrider enligt plan

Budget

Arbetet är nu klart och ingen höjning sker vid årsskiftet, detta är dock ingen garanti att vi inte måste höja senare under året om behov uppstår.

Inbrott i bilar!

Tre st bilar har haft inbrott med krossade fönster som resultat, det som stals ur bilarna var bland annat bilradio apparater och GPS, detta inträffade natten till den16/11 onsdag!

Om någon har sett eller hört något misstänkt hör av er till styrelsen, vi måste vara observanta på personer som inte bor i våra hus och som går runt bland carportarna, vi måste ifråga sätta vad dom gör där! Troligen kollar man vad som finns i bilarna på dagtid och genomför stölderna på natten.

Ljus!

Nu stundar en mysig tid medadventfirande, glögg och framförallt med tända ljus, se till att släcka ljusen innan ni lämnar lägenheten!

Övrigt:

Observera att parkering mer än 15 minuter utanför porterna INTE ÄR TILLÅTEN, utökad parkeringskontroll kommer att ske. SKÄRPNING!!!Tänk på hastigheten när du kör runt vår rondell, det finns småbarn i våra hus!!!!

Rastning av hundar får inte ske inom vårt område, skyltar finns

Styrelsen
Nästa styrelsemöte sker den tisdagen 6 december kl 14.00 nere på HSB 


Till nyhetslistan