Dags för ventilationskontroll

24 augusti 2014 Föreningen måste regelbundet kontrollera ventilationen i husen, OVK. För detta arbete har vi beslutat att anlita Pa Luftkontroll, information från dem med kontaktuppgifter finns på baksidan av den information som delas ut ca en vecka före åtgärd i er lägenhet. Det är viktigt att de får tillträde till samtliga lägenheter eftersom kontrollen bara kan bli godkänd om samtliga lägenheter kan åtgärdas.

Om det inte går att komma in i en lägenhet så måste återbesök göras, kostnaden för detta kommer att debiteras lägenhetsinnehavaren.

Fyll i det medgivande om tillträde som finns med i den utdelade informationen och lämna i föreningens brevlåda på Gribbylundsvägen 46 senast tre dagar före arbetet i ert hus. Tider för när kontoret är bemannat för inlämning av nycklar finns i den utdelade informationen. Observera att tillträde behövs två dagar, en dag för rensning och en dag för justering och kontroll

Inlämning av nycklar görs till föreningens styrelsekontor. Nycklar märks med lägenhetsnummer (OBS föreningens nummer mellan 1 och 176 ej skatteverkets fyrsiffriga nummer).

Tidplan för höghusen:

Hus 60 måndag 1/9 och tisdag 2/9

Hus 44 tisdag 2/9 och onsdag 3/9

Hus 53 onsdag 3/9 och torsdag 4/9

Hus 82 torsdag 4/9 och fredag 5/9

Hus 32 fredag 5/9 och måndag 8/9

Hus 33 måndag 8/9 och tisdag 9/9

Tidplan för låghusen kommer senare