På gång i Spegeln

29 augusti 2021 Nu är sommaren inne på sluttampen och hösten i antågande. Med detta så återupptas verksamheten med underhåll i föreningen. Följande är de åtgärder som är inplanerade och som berör boende i föreningen på något sätt.

OVK – Obligatorisk ventilationskontroll

Detta berör samtliga boende då det krävs tillträde till samtliga lägenheter för genomförande. Föreningen har anlitat Svensk Ventilationsservice för detta arbete och de kommer att dela ut information ca en vecka före de behöver komma in hos er.

Ansvarig från Svensk Ventilationsservice är Anna Thomé, alla frågor om OVK ställs till henne.

Målningsarbeten

Under hösten är flera målningsarbeten inplanerade. Penselkompaniet är vår entreprenör och ansvarig är Brian Verdugo 070-615 55 46.

Det som ingår i arbetet är målning av de röda pelarna som är på balkonger. Arbetet kommer att ske utifrån med lift. De som har inglasningar och önskar målning på insidan kontakta Brian. Dessutom skall balkongfronter rengöras, även det enbart utifrån.

Renovering av tvättstuga

Under senare delen av september påbörjas renovering av tvättstugan Gribbylundsvägen 44. Under tiden som detta pågår får boende boka och använda tvättstugan i 60.

Styrelsen