Stämma 2020

30 maj 2020 På grund av den rådande pandemin så kommer årets stämma att genomföras annorlunda från vad vi är vana vid. Det blir ingen stämma med fysiskt närvarande medlemmar. Alla lägenheter får under de närmaste dagarna årsredovisning och övriga handlingar, bland annat ett formulär för poströstning.

Föreningen måste genomför en stämman senast den 30 juni 2020. Den rådande situationen med pandemin och risken för smittspridning innebär att större samlingar bör undvikas och att alla skall hålla ett utökat avstånd. Den lokal vi har för stämmor medger inte detta avstånd.

Enligt en tillfällig lag kan man genomföra en stämma utan fysisk närvaro, digtalt eller med poströster, styrelsen har beslutat att Spegeln genomför en stämma med poströstning enbart. Ett mindre presidium samlas för att räkna inkomna röster på alla frågor samt upprätta ett protokoll utifrån avgivna röster.

I kallelsen finns en bilaga med ett röstningsformulär. Om ni vill avlämna en röst på stämman så svara i detta formulär ja eller nej till de olika förslagen, det är även möjligt att avstå från att avge en röst på en eller flera frågor.

Röstformuläret lämnas i föreningens brevlåda på Gribbylundsvägen 46 senast den 24 juni 2020 kl 17.00. Stämman börjar kl 18.00.

Frågor om årsredovisningen kan lämnas i föreningens brevlåda på Gribbylundsvägen 46 senast den 16 juni 2020 eller via e-post till brfspegeln@bredband.net. Svar från styrelsen kommer inom högst ett par dagar.

Nedan finns en länk till formuläret för poströstning.

Av samma anledning är även nationaldagsfirandet inställt. Vi avvaktar utvecklingen och när det bedöms som säkert igen så får vi anordna ett firande som överträffar de tidigare.

Styrelsen