Valberedningen informerar

26 februari 2015 Visst är det skönt på sofflocket? Där kan man ligga och fundera över saker som skulle kunna göras annorlunda och bättre i föreningen – eller?

Kanske är det dags att engagera sig mer direkt genom att söka en plats i styrelsen? Att bo i en bostadsrätt är en unik bostadsform. Det innebär att du i allra högsta grad kan påverka föreningens ekonomi, åtgärder som ska göras/inte göras etc. En medlem = en röst. Utnyttja den rättigheten, och respektera skyldigheten det också innebär.

En bostadsrättsförening bygger på medlemmarnas, dvs. de boendes, engagemang. Att vara styrelseledamot i en bostads­rätts­förening är oftast mycket givande och lärorikt. Det ger erfarenhet i att samarbeta, kunskaper i ledning och styrning samt nya vänner och kontakter.

HUR GÖR MAN?

·        Anmäl dit intresse till valberedningen om du vill vara aktiv i styrelsen.

·        Skriv en motion till årsmötet.

·        Kom till årsmötet!

Anmäl fel och brister till förvaltaren.

Varje år är det alltid någon mandatperiod i Spegelns styrelse som löper ut. Är du intresserad av att kunna påverka hur föreningen sköts och på så sätt bidra till en bättre boendemiljö? Eller känner du någon i föreningen som du tror skulle passa? Lämna då in din intresseanmälan eller ditt tips till oss i valberedningen senast 15/3 2015.

KONTAKTUPPGIFTER TILL VALBEREDNINGEN

Ordförande:    Sara Olsson                       sara@olsson-sjorup.se

Ledamot:        Ulrika Lindström                 u.lindstrm@telia.com

Ledamot:        Nadja Johnson                  nadjajohnson@msn.com