Höstfirande 28/10

02 oktober 2017 Hösten är en fantastisk årstid! Fira den med oss den 28:e oktober! I vanliga fall, vid den här tiden på året, brukar vi ha höstens städdag i vår förening. Det är slut med det nu! Ja, i alla fall på prov.

Handen på hjärtat, visst skulle det vara skönt om du slapp städdagen? Inget mer räfsa löv, kliva upp tidigt på din lediga dag och känna ångest om du inte deltar. Sluta känn så! Kom och häng med oss i lite mer avslappnad trevnad. Du som tidigare deltagit på event som t.ex. Nationaldagen vet vad det handlar om.


Visst, det finns saker vi behöver göra för dem som vill känna sig nyttiga, räfsa löv är dock inte en av dessa saker då detta sköts av vår förvaltning. Låt dem göra det, vi betalar för det. Klockan 13 träffas vi utanför panncentralen där vi har tänt upp grillen och hällt upp något gott att dricka. Här kommer
finnas möjlighet att spela boule, gå tipspromenad, språka med dina grannar. Möjligheterna till samkväm är oändliga, bara man lägger manken till.

Så släpp sargen och testa på vårt nya koncept för att öka samhörigheten i vår förening. Att du kommer är ditt bidrag till trevnaden. Vi har beställt vackert väder, men om det regnar slår vi upp ett tält.

Välkomna!
Styrelsen