Tellus infoblad september 2023

STAMBYTE

I planeringen för kommande stambyte har vi nu kommit så långt nu att det snart blir dags för ett informationsmöte. Mer info kommer i brevlådan under hösten.

 

SORTERING

Vi vill påminna att bara lämna rena förpackningar i respektive kärl i miljöhuset. Har du förpackningar som du inte kan rengöra kasta dom i restavfall utanför miljöhuset i stället. För att föreningen ska spara pengar gör du förpackningar så platta som möjligt så tar de mindre plats.

Matrester lägger du i matavfallspåsar av papper i moloken för matavfall utanför miljöhuset. Inga matrester får lämnas i miljöhuset. Matavfallspåsar finns att hämta i våra miljöhus.

 

TRAPPUPPGÅNGAR OCH KÄLLARGÅNGAR

Att förvara saker utanför din dörr eller på din dörr kan utgöra fara vid utrymning och är därför förbjudet. Blir trapphuset rökfyllt så hindrar de folk att komma ut. Barnvagnar ställs i barnvagnsrummet och resten tar du in i din lägenhet. Detta gäller även skor, dörrmattor, dörrdekorationer och elsparkcyklar. Vi vill samtidigt påminna om att det du inte vill ha i ditt källarförråd ska du själv transportera bort direkt.

 

NY FÖRVALTARE

Vi välkomnar Fredrik Hällöv som är vår nya fastighetsförvaltare från HSB

Stockholm. Han kommer ursprungligen från Linköping men flyttade
till Stockholm för drygt ett år sedan. Han har en flerårig bakgrund inom
fastighetsförvaltning och han ser fram emot att jobba tillsammans med oss i Brf Tellus. Vill du komma i kontakt med förvaltaren Fredrik Hällöv når du honom på telefon 010-442 10 00.

 

 

Styrelsen Brf Tellus