Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Trädgårdsskötsel och beskärning

En trevlig utemiljö sköter inte sig själv. Den kräver omsorg och planering för att hållas välskött och välkomnande. Vi hjälper er med hela den biten – och mycket mer. Med fokus på funktion, hållbarhet och upplevelse hjälper vi er med allt inom trädgårdsskötsel och att skapa en ännu bättre utemiljö.
mainimage
Vi tar hand om gräsklippning, ogräsrensning, städning, beskärning och allt annat som håller utemiljön i toppskick. Utöver det har vi stor kompetens och lång erfarenhet för att utveckla er befintliga utemiljö löpande under skötseln. Allt från planteringar, trädgårdsanläggningar, professionell trädvård, fällningar och beskärningar. Anlita oss på HSB Stockholm för er bostadsrättsförenings trädgårdsskötsel!

Ibland är det bara några enstaka åtgärder som krävs för att få till helheten och våra experter kan snabbt se om ni med enkla medel kan skapa en stor förändring. Kanske komplettera rabatten, få ordning med cykelställ eller plattsättning på utvalda delar?

Vi brinner för utemiljö och vet att det är viktigt att kontinuerligt sköta och ge omsorg till något som är så dynamiskt som levande ting. Så låt boende och besökare mötas av härligt lummiga träd, välskötta buskar och vackra planteringar när de kommer till er utemiljö.

Vill du veta mer om hur din bostadsrättsförening kan få en trevlig utemiljö?

Tjänster inom Skötsel och beskärning

trädfällning

Trädvård och fällning

Besiktning, inventering, plantering, beskärning, fällning, stubbfräsning, avancerade fällningar och beskärningar på svårtillgängliga platser.

snöskottning

Snöskottning och halkbekämpning

Gör er utemiljö så trivsam och trygg som möjligt även under vintermånaderna.

upphandling

Upphandling utemiljö

Få hjälp med upphandling och förfrågningsunderlag.