Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nyproduktion i Göteborg, Partille och Mölnlycke

Oavsett om du drömmer om en lägenhet med havsutsikt, ett boende nära naturen eller en lägenhet mitt i ett pulserande centrum kan du hitta ditt nya hem i HSB Göteborg. Klicka runt och se om du kan hitta just ditt nya hem i något av våra säljstartade projekt, eller lämna en intresseanmälan för något av våra kommande.
Exteriör visionebild, HSB brf Spanjoletten

HSB brf Spanjoletten i Majorna

- Variationsrikt boende på högsta nivå

I området kring den gamla Fixfabriken i Majorna pågår försäljning av 141 nya bostäder. Här kan vi erbjuda stor variation av bostäder med stadsradhus, etagelägenheter, taklägenheter, takterrasslägenheter och trendiga studiolägenheter. Några av lägenheterna byggs i den bevarade delen av gamla Fixfabriken.

Lägenhetsstorlek: 1-5 RoK
Säljstart:
Försäljning pågår 

Kommande projekt

Wendelstrand i Mölnlycke

- Nya bostäder vid Landvettersjön

HSB planerar för cirka 220 nya bostadsrätter i Wendelstrand vid Landvettersjön i Mölnlycke. Wendelstrand blir en unik plats att bo på, ett helt nytt bostadsområde som utvecklas med den omgivande naturen som inspiration.

Lägenhetsstorlek: 1-5 RoK
Preliminär säljstart:
2023

 

Man och kvinna promenerar i Nya Hovås

HSB brf Fotografen i Nya Hovås

- Parkläge med ljuset i fokus 

Intill Krogabäcksparken i Nya Hovås centrum planerar HSB Göteborg cirka 35 bostadsrätter i HSB brf Fotografen med preliminär säljstart 2023. Här bor du där staden möter naturen och bara en cykeltur från havet. Området är vackert inramat av rogivande natur med skog, sjöar och promenadstigar. 

Lägenhetsstorlek: 1-5 RoK 
Preliminär säljstart:
2023 

Utsikt över sjö med brygga

HSB Mölnlyckes Haga i Mölnlycke

- Centralt och naturnära i Mölnlycke

Strax norr om Mölnlycke centrum planerar HSB Göteborg att bygga cirka 150 nya bostäder i området Mölnlyckes Haga. Här bor du omgiven av vackra grönområden och nära ett brett utbud av handel och service.

Lägenhetsstorlek: 1-5 RoK
Preliminär säljstart:
2024

Vad är ett drömhem i HSB?

Det finns många fördelar med att köpa en ny bostad i HSB: Du vet vad du köper, till ett fast pris utan stressande budgivningar. Och vi bygger inte bara hus och lägenheter, vi bygger hem. Våra nybyggda bostäder är alltid trygga och hållbara boenden där allt är genomtänkt, in i minsta detalj – från områdets omsorgsfulla planering och exteriören till de yteffektiva planlösningarna och den finurliga inredningen som underlättar vardagen.

Att HSB är en kooperation, där varje medlem har en röst, betyder att du som bostadsrättsinnehavare direkt kan påverka allt som rör ditt boende. Du som medlem har en naturlig del i utvecklingen av HSB. Vi har en pågående dialog med våra medlemmar, för det är tillsammans vi skapar framtidens drömhem.

Även efter att byggkranarna försvunnit, snickarna är klara och du flyttat in i ditt nya hem, finns vi kvar. Vi sköter om husen och stöttar er i bostadsrättsföreningen. Det gör att vi kan garantera en alldeles särskild trygghet. Och att våra hus håller i längden.

Därför köper du en ny bostad i HSB

  • Alltid fast pris – inga stressande budgivningar
  • Du slipper tänka på renoveringar och oväntade reparationer
  • Noga utvald inredning – alltid sunda och vackra material
  • Du får ett boende med hållbar profil och ett sunt klimattänk
  • Personlig säljare från HSB som är med hela vägen
  • Tryggt köp – vi har ekonomiska garantier och underhållsplaner
  • Du och din brf är medlemmar i HSB – ett medlemskap med många förmåner
  • Trygg brf – din bostadsrättsförening får stöd i styrelsearbete och förvaltning

Nyproduktion i Göteborg

Var vill du bo? Just nu pågår försäljning av nyproduktion i Majorna. Här kan du köpa lägenhet i Majorna.

Är du intresserad av att köpa lägenhet i Göteborg? Här kan du se vår nyproduktion i Göteborg