Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nya hem i och runt Göteborg

Oavsett om du drömmer om en lägenhet med havsutsikt, ett boende nära naturen eller en lägenhet mitt i stan kan du hitta ditt nya hem i HSB Göteborg.

Här kan om du kan hitta ditt nya hem bland våra säljstartade bostäder. Just nu har du möjlighet att köpa lägenhet i Göteborg. Längre ner på sidan hittar du vår kommande nyproduktion. 

Exteriör visionebild, HSB brf Spanjoletten

HSB brf Spanjoletten i Majorna

- Svårslagen takterrass med utsikt över Göteborg

Bland brf Spanjolettens lägenheter finns allt från tvåor till större etagelägenheter och stadsradhus kvar till salu. Oavsett vilken lägenhet du vill köpa kan du vara säker på att du kommer att flytta in i en bostad med högt i tak, hållbara materialval och genomtänkt inredning.

Lägenhetsstorlek: 1-5 RoK
Säljstart:
Försäljning pågår 

Brf Sannaparken

HSB brf Sannaparken i Majorna

- Sista lediga lägenheten till salu!

Nu säljer vi vår visningslägenhet i brf Sannaparken. Lägenheten säljs till fast pris och flexibelt tillträde. En kanonfin trea på andra våningen med hörnläge och inglasad balkong. 2,7 meter i takhöjd och stora fönster ger mycket ljusinsläpp.
 

Lägenhetsstorlek: 3 RoK
Säljstart: Försäljning pågår, endast en lägenhet kvar!

Kommande projekt

Vi planerar för kommande nyproduktion i Göteborg, Mölnlycke, Partille, Kungälv, Lerum och Lindome. Läs mer om var vi planerar att bygga och lämna in en intresseanmälan för att inte missa säljstarten. 

Nyproduktion i Nya Hovås

HSB brf Fotografen i Nya Hovås

- Parkläge med ljuset i fokus 

Intill Krogabäcksparken i Nya Hovås centrum planerar HSB Göteborg att bygga 34 bostadsrätter i HSB brf Fotografen med säljstart 12 september 2024. Här bor du där staden möter naturen och bara en cykeltur från havet. Området är vackert inramat av rogivande natur med skog, sjöar och promenadstigar. 

Lägenhetsstorlek: 1-4 RoK 
Preliminär säljstart:
12 september 

HSB brf Lignum i Wendelstrand

- Nya bostäder vid Landvettersjön

HSB planerar för cirka 48 nya bostadsrätter i Wendelstrand vid Landvettersjön i Mölnlycke. Wendelstrand blir en unik plats att bo på, ett helt nytt bostadsområde som utvecklas med den omgivande naturen som inspiration.

Lägenhetsstorlek: 1-5 RoK
Preliminär säljstart:
Kvartal 1, 2025

Utsikt över sjö med brygga

HSB Mölnlyckes Haga i Mölnlycke

- Centralt och naturnära i Mölnlycke

Strax norr om Mölnlycke centrum planerar HSB Göteborg att bygga cirka 150 nya bostäder i området Mölnlyckes Haga. Här bor du omgiven av vackra grönområden och nära ett brett utbud av handel och service.

 

Silva i Wendelstrand

- Nya bostäder vid Landvettersjön

Wendelstrand blir en unik plats att bo på, ett helt nytt bostadsområde som utvecklas med den omgivande naturen som inspiration. Här kan du börja dagen med ett morgondopp i Landvettersjön eller en promenad i skogen.

Äng fotograferad i motljus

Spinneriet i Lindome

- Naturnära bostäder

HSB Göteborg och HSB Mölndal utvecklar området runt Spinnerifabriken i Lindome. Här planeras för cirka 160 bostadsrätter i historisk fabriksmiljö nära kreativa verksamheter, butiker, förskola och den populära restaurangen Lilla Spinneriet. 

Bad i vid brygga i sjö

Furulund i Partille

- Centralt läge med närhet till skog och sjö
 
Med närhet till skog, sjöar och fina friluftsområden kan vi snart erbjuda nyproduktion i en attraktiv del av Partille. Här utvecklas en ny centrummiljö med nya bostäder och en utbyggd närservice.
Par står utomhus med ett spädbarn

Nytorgsstaden i Kungälv

- Centralt läge i Kungälvs centrum
 
HSB Göteborg planerar för nya bostadsrätter i Nytorgsstaden i centrala Kungälv. Här bor du mitt i centrum nära stadslivets bekvämligheter och inte långt från hav och natur.
Barn leker utomhus

Aspen Strand i Lerum

- Med sjölivet utanför dörren

I Lerum planerar HSB Göteborg för cirka 170 nya bostäder i avkopplande miljö med närheten till sjö- och friluftsliv, men även nära centrum. Allt på bekvämt pendlingsavstånd från Göteborg. 

Bospara och få förtur vid säljstart

Som medlem och bosparare i HSB får du välja bostad först vid säljstart. Börja bospara idag och få förtur till nyproducerade bostadsrätter i hela Sverige. 

Kontosparandet omfattas av insättningsgaranti upp till 1 050 000 kronor. Läs mer på hsb.se/bospara. 

Börja bospara

Vad är ett drömhem i HSB?

Det finns många fördelar med att köpa en ny bostad i HSB: Du vet vad du köper, till ett fast pris utan stressande budgivningar. Och vi bygger inte bara hus och lägenheter, vi bygger hem. Våra nybyggda bostäder är alltid trygga och hållbara boenden där allt är genomtänkt, in i minsta detalj – från områdets omsorgsfulla planering och exteriören till de yteffektiva planlösningarna och den finurliga inredningen som underlättar vardagen.

Att HSB är en kooperation, där varje medlem har en röst, betyder att du som bostadsrättsinnehavare direkt kan påverka allt som rör ditt boende. Du som medlem har en naturlig del i utvecklingen av HSB. Vi har en pågående dialog med våra medlemmar, för det är tillsammans vi skapar framtidens drömhem.

Även efter att byggkranarna försvunnit, snickarna är klara och du flyttat in i ditt nya hem, finns vi kvar. Vi sköter om husen och stöttar er i bostadsrättsföreningen. Det gör att vi kan garantera en alldeles särskild trygghet. Och att våra hus håller i längden.

Därför köper du en ny bostad i HSB

  • Alltid fast pris – inga stressande budgivningar
  • Du slipper tänka på renoveringar och oväntade reparationer
  • Noga utvald inredning – alltid sunda och vackra material
  • Du får ett boende med hållbar profil och ett sunt klimattänk
  • Personlig säljare från HSB som är med hela vägen
  • Tryggt köp – vi har ekonomiska garantier och underhållsplaner
  • Du och din brf är medlemmar i HSB – ett medlemskap med många förmåner
  • Trygg brf – din bostadsrättsförening får stöd i styrelsearbete och förvaltning

Nyproduktion i Göteborg

Var vill du bo? Just nu pågår försäljning av nyproduktion i Majorna. Här kan du köpa lägenhet i Majorna.

Är du intresserad av att köpa lägenhet i Göteborg? Här kan du se vår nyproduktion i Göteborg