Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsskötsel som skapar trygghet

Fastighetsskötsel med HSB Skåne är ett tryggt samarbete. Överlåt den dagliga skötseln till våra kompetenta fastighetsskötare. Vi jobbar både utomhus och inomhus och genomför löpande underhåll av er fastighet. Går något sönder reparerar vi det vid akuta situationer. Vi erbjuder våra tjänster i Lund, Ystad, Eslöv, Hässleholm och Kristianstad.
mainimage

Trygg fastighetsskötsel varje dag - året om!

HSB Skåne levererar fastighetsskötsel så er fastighet håller toppklass varje dag, året om. Vi klipper gräs, buskar och träd och håller era grönytor vackra under det varma halvåret. Under vintern ser vi till att skotta snö och sanda de ytor ni vill ha fria från is och snö. Det ska vara tryggt och säkert att bo i er bostadsrättsförening och därför vill vi minimera risken att någon halkar och slår sig.

HSB Skånes fastighetsskötare arbetar efter era önskemål

Håll era fastigheter fräscha genom att HSB Skånes fastighetsskötare tar hand om det ni behöver hjälp med utifrån era behov. Här kan du läsa mer om våra skötselplaner för fastighetens utemiljö.

Kontakta oss om fastighetsskötsel

Vi erbjuder fastighetsskötsel för brf i Lund, Ystad, Eslöv, Hässleholm, Kristianstad, Bromölla, Hörby, Höör, Kävlinge, Osby, Perstorp, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Tomelilla och Östra Göinge.

Vill du veta mer om fastighetsskötsel eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!

Skicka offertförfrågan!