Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltare – unna dig en hjälpande hand

Få kontroll över fastigheten och få samtidigt mer tid över för annat. Med en fastighetsförvaltare får du stöd i den löpande förvaltningen. Oavsett fastighetens storlek så tittar vi tillsammans på vilka behov du har. Och oavsett om det är problem eller möjligheter du står inför så är du inte ensam, vi löser det tillsammans! Vi finns nära tillhands i Lund, Ystad, Kristianstad, Eslöv och Hässleholm.

Ibland är det inte lätt att knyta ihop helheten själv, ta hjälp av en fastighetsförvaltare! Med vår breda kompetens inom fastighetsförvaltning kan vi hjälpa din förening att se till att fastigheten mår så bra som möjligt. Genom ett skräddarsytt förvaltaravtal kan såväl du som de boende känna er trygga. 

Få mer tid över till annat

Fastighetsförvaltaren är din förlängda arm som bland annat har koll på myndighetskrav, bevakar att du har rätt avtal samt att leverantörerna uppfyller det som avtalats. Förvaltaren hjälper dig även med allt från att verkställa beslut till att genomföra olika utskick till de boende. På så vis får du mer tid över till viktiga beslutsfrågor och behöver lägga mindre tid på praktiska åtaganden. Förvaltaren är utmärkt att använda för rådgivning och som kontakt med tredje part. Fastighetsförvaltaren har även ett brett kontaktnät och tät kontakt med våra specialister, vilket innebär att hjälpen aldrig är långt borta, oavsett vad ärendet gäller.

Vi hjälper dig med avtalen

Utöver att hålla koll på fastighetens skick, hjälper förvaltaren dig att se över gällande service- och driftavtal samt att upprätta nya avtal då behovet uppstår. Det kan exempelvis gälla serviceavtal för maskiner i fastigheten. 

Få en helhetsbild av föreningens händelser

Varje förvaltare arbetar med en förvaltarrapport, vilken ger dig en helhetsbild av fastighetens händelser via en ärendelogg. I förvaltarrapporten får du information om allt från löpande underhåll, störningsärenden och överlåtelser till attesterade fakturor och leverantörsstatistik. Förvaltarrapporten levereras enligt ditt önskemål.

Kontakta oss för fastighetsförvaltare! 

Vi erbjuder fastighetsförvaltare för brf i kommunerna: Lund, Kristianstad, Ystad, Hässleholm, Ystad, Bromölla, Hörby, Höör, Kävlinge, Osby, Perstorp, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Tomelilla och Östra Göinge.

Vill du veta mer om våra fastighetsförvaltare eller någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltningFyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!

Denna tjänsten kallas ibland för förvaltartjänst.

Exempel på vad som ingår i tjänsten

 • Rådgivning i drift- och underhållsfrågor.
 • Planera och ansvara för reparationer och underhåll.
 • Se till att undvika driftstopp och kommer med förslag på driftoptimering.
 • Hantera eventuella skadeärenden.
 • Upprätta förfrågningsunderlag och inhämta anbud vid felavhjälpande åtgärder.
 • Kontaktperson mot entreprenörer och se till att arbetet utförs på rätt sätt.
 • Se till att byggnader med tillhörande mark sköts enligt avtal.
 • Informera de boende om olika boendefrågor.
 • Ta hand om störningsärenden.
 • Se till att myndighetskrav följs.
 • Delta på styrelsemöte och föreningsstämmor.
 • Delaktig i budgetarbetet.
 • Hantera försäkringsfrågor.
 • Handla upp föreningens avtal.
 • Administrativa tjänster (fakturakontroll, myndighetskontakter, hantering av andrahandsuthyrningar, stadgefrågor).

Fyll i formuläret så hör vi av oss!