Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Specialisttjänster - där det behövs när det behövs

Förutom att du som fastighetsägare eller styrelseledamot i en bostadsrättsförening kan få hjälp med mindre och större byggarbeten, underhåll och underhållsplaner, så kan vi hjälpa dig med allt ifrån att energioptimera din fastighet, sköta kontroller och besiktningar och se till så att din fastighet uppfyller lagar och myndighetskrav.
mainimage

Specialisttjänsterna är vårt ess i rockärmen, som servar er när ni som mest behöver det. Våra specialister har bred kunskap och erfarenhet av bostadsrätter och den problematik som kan uppstå i såväl småhus som i flerbostadshus. Det är inte alltid redan uppstådda problem som ställer till det, ofta krävs det en expert för att förebygga att problem uppstår. Genom att erbjuda flera olika specialisttjänster underlättar vi även för specialisterna att samarbeta med varandra i ärenden som kräver det. Det är inte helt ovanligt att juristen behöver ta hjälp av ex. status- och elsäkerhetskontrollanten, eller tvärtom. 

Specialisttjänsterna är skapade och framtagna efter de behov som finns hos bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder allt ifrån fasadrenovering för brf till balkong för brf till underhållsplan för brf. Vad ni än behöver hjälp med så har vi specialisterna! Är ni i behov av stambyte, relining, ekonomisk förvaltning eller teknisk förvaltning kan vi hjälpa er med det. Vi på HSB har alltid legat i framkant när det gäller just bostadsrättsföreningar och det tänker vi fortsätta med.

Kontakta oss för specialisttjänster! 

Vi erbjuder specialisttjänster för brf i kommunerna: Lund, Kristianstad, Ystad, Eslöv, Hässleholm, Bromölla, Hörby, Höör, Kävlinge, Osby, Perstorp, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Tomelilla och Östra Göinge.

Vill du veta mer om specialisttjänster, ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning eller någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltningFyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!

Och du, välkommen till oss även om du inte är medlem i HSB!

Fyll i formuläret så hör vi av oss!