Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att hitta bästa lösningen av tjänster för just din förening.

OBS! Efter formuläret skickas du till en tacksida. Om du inte kommer dit, har du missat att fylla i ett eller flera alternativ som har en stjärna framför sig.

Är det kanske så att du vill komma i kontakt med oss av en annan anledning än att prata vidare om våra förvaltningstjänster? Då ska du klicka här.

Vi finns där du finns!

Med lokala kontor i Eslöv, Lund, Hässleholm, Kristianstad och Ystad, har du möjligt att besöka din personliga kontakt. Vi hjälper alla bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Och du behöver inte vara medlem hos HSB för att anlita oss. Ta en titt på vad vi kan hälpa dig med

Du kan också kontakta oss genom att ringa till vårt Servicecenter på telefonnummer 046–210 84 00. Söker du en speciell person eller avdelning? Ta en titt på vår kontaktsida.

HSB Skånes behandling av personuppgifter

När jag lämnar in mina personuppgifter via nedanstående formulär har jag tagit del av och godkänner informationen om HSB Skånes behandling av personuppgifter.