Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Anlita HSB Skåne som projektledare

Genom tillgång till HSBs alla resurser och erfarenheter har vi en unik möjlighet att
detaljplanera varje projekt i samråd med beställaren, vid större och mindre projekt. Vi på HSB Skåne kan hjälpa din bostadsrättsförening både med projektledning och byggledning! Vi finns lokalt i Lund, Ystad, Kristianstad, Eslöv och Hässleholm.

Som projektledare tar vi ansvar för alla skeden i byggprocessen; från beslutsunderlag till den tekniska slutkontrollen och ekonomiska uppföljningen.

Dags att renovera eller bygga om?

Förr eller senare är det alltid nödvändigt att underhålla, renovera eller bygga om fastigheten. Görs det i rätt tid så minskar risken för stora oväntade utgifter på grund av eftersatt underhåll. Andra skäl till att bygga om kan vara nutidsanpassningar eller krav från boende och omvärlden, exempelvis tillgänglighetsanpassningar, stambyte, relining, energioptimering och andra miljöförbättrande åtgärder. Kanske finns önskemål på större inglasade balkonger, installation av hissar eller att renovera och rusta upp utemiljön.

Oavsett vad det är som ska göras så är det viktigt att tänka efter före, för renovering/ombyggnad är lättare sagt än gjort.

Vi gör tillvaron lite enklare!

Vid ett underhållsarbete eller renovering/ombyggnad ställs det höga krav och förväntningar på er som beställare era kunskaper och engagemang i projektet. Inte minst har ni ett långtgående byggherreansvar i att styrande lagar och förordningar följs. Det är lätt att det även blir en övermäktig uppgift att hålla ordning på projekteringsmöten, anbudsupphandling, försäkringsavtal, myndighetskrav, arbetsmiljöansvar, besiktningar, kalkyler, projektplaner, tidplaner, byggmöten, information till boende med mera. Listan kan göras lång med allt som innefattas och omfattas av en ombyggnad.

De fyra stegen: planering, projektering, byggledning & uppföljning

Vår idé är att vara er byggnadstekniska expert och som projektledare ta hand om projektet så att du som kund kan känna dig trygg och slippa grovjobbet, men ändå behålla kontrollen över projektet. I vår projektledningsroll tar vi det fulla ansvaret för säkerställandet av kvalitén. Vi sköter allt från planering, projektering och utförandet till uppföljning. I vårt sätt att arbeta ger vi god framförhållning och tydlighet i vårt gemensamma samarbete mellan HSB Skåne och er. Givetvis ger vi löpande information och bistår med hjälp på styrelsemöten och extra stämmor med kallelser och kalkyler/beslutsunderlag med mera.

Våra administrativa kunskaper innefattar inte bara själva byggprocessen, utan även handläggningsförfarandet innan, med de olika beslutsgångarna inom bostadsrättsvärlden som sker på styrelsemöten, stämmor och i vissa fall även hyresnämndsförfaranden.

HSB Skåne ledsagar er genom alla delarna av processen och finns dessutom kvar när arbetet är färdigställt, som ert stöd och er hjälp under hela garantitiden. Läs mer om projektledning i vårt produktblad

Kontakta oss för projekt- och byggledning! 

Vi erbjuder projektledning och byggledning för brf i kommunerna: Lund, Kristianstad, Ystad, Eslöv, Hässleholm, Bromölla, Hörby, Höör, Kävlinge, Osby, Perstorp, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Tomelilla och Östra Göinge.

Vill du veta mer om projektledning eller någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning som exempelvis fastighetsförvaltare? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig!

Fyll i formuläret så hör vi av oss!