Information från Styrelsen September 2023 #2

25 september 2023 Resning av byggställningar, fortsättning av omläggning av serviceläge, och ny operatör för garagets laddboxar.

Byggställning vecka 40

HSB Bostads entreprenör börjar resa ställning för garantiåtgärder av terrasser under vecka 40. Enligt den tidsplan vi fått påbörjas rivning av första terrasserna redan vecka 41. HSB Bostad kontaktar respektive medlem med närmare startdatum. Renoveringen görs sedan av Artega för HSBs räkning. Arbetet görs i två faser med fyra terrasser vardera, och beräknas ta ungefär två månader.

Uppsamling av ej omlagda lås

Nu på fredag, den 29 september, gör Råsäk en uppsamling på ej omlagda servicelägen i lås på lägenhetsdörrar sedan i våras (ca 17 lägenheter). Berörda lägenheter har aviserats, men om du vet att ert lås inte är omlagt och inte fått avisering så hör av dig till styrelsen@brfballstaan.se.

Om ni ej kan vara närvarande lämna en extranyckel i kuvert uppmärkt med namn, port, lägenhetsnr (1-111), våningsplan till Paul Rexwall postfack 13 B senast onsdag 27 september.

Efter omläggning lämnas extranyckeln innanför lägenhetsdörren och dörren sätts i serviceläge.

Ny operatör för laddboxarna i garaget

E-fuel som skött våra laddboxar kommer att sluta med de tjänsterna. 1 oktober eller de närmsta veckorna därefter flyttas därför våra laddboxar över till Wattif EV Sverige AB. Du som har en el-plats via E-fuel kommer att få exakt datum och detaljerade instruktioner från Wattif, men de tipsar att du redan nu kan ladda ned och bekanta dig med Wattif EVs app. Priset kommer att vara samma som tidigare.

Från 1 oktober ansvarar Wattif för supporten, så vid laddningsproblem kan du ringa deras support dygnet runt på 0771-555 100.