Styrelsen informerar - September 25

26 september 2022

Stamspolning

Den aviserade stamspolningen som var planerad till september är framskjuten till november. Arbeten påbörjas 7/11, och varje lägenhet berörs under cirka 1-2 dagar. Gällande specifika datum för när tillträde behövs till din lägenhet kommer Solna Högtryckstvätt att avisera dig 2 veckor innan.

OBS! Det är mycket viktigt att alla lägenheter blir tillgängliga under den aviserade tidpunkten (i enlighet med stadgarna för BRF:en), vilket innebär att du måste vara hemma eller sätta dörrlåset i serviceläge. Om du som lägenhetsinnehavare har bytt ditt lås är du ansvarig för att säkerställa att Solna Högtryckstvätt får tillträde den önskade tidpunkten.

Byggnadsställningar

Garantiåtgärder på terrasser och lägenheter på plan 7 och 6 är på gång efter överenskommelse med HSB Bostad. Kaliber Projekt utför arbetet. Berörda lägenheter är informerade.

Byggnadsställningar kommer att resas, vilket även berör underliggande lägenheter. Byggnadsställningana kommer att monteras längs med gavlarna på hus 11 och 13 (mot ån). Preliminärt kommer detta arbetet att ske mellan v39 - v2.

Byggnadsställningarna kommer att ha inbrottsskydd samt byggstaket.

Save the dates

  • Fredagen den 14/10 kl 17:00 är det AW i BRF-lokalen.
  • Lördagen den 15/10 kl 10:00 - 12:00 är det höststädning.

Mer information kommer...

Vänliga hälsningar Styrelsen