Efterbesiktning 19–20 oktober

25 september 2020

(Webbformuläret som vi länkade till här, för att i förväg informera besiktningsmannen och styrelsen, stängde som tidigare kommunicerat onsdagen den 14 oktober).

 

Styrelsen informerar

Efterbesiktning 19–20 oktober

Som HSB Bostad AB informerat om, så är det inom kort dags för efterbesiktning, av de fel som konstaterats vid garantibesiktningen.

Besiktningen kommer att ske följande dagar:


Hamngatan 13:
Måndagen den 19 oktober 2020, med start kl. 08.00 i lägenhet nr 1 (1–62)

Hamngatan 11:
Tisdagen den 20 oktober 2020, med start kl. 08.00 i lägenhet nr 63 (63–111)

Pga den rådande pandemin så kommer besiktningsmannen att gå in i lägenheter, först då de boende lämnat den. Hon kommer att medföljas av en styrelseledamot och vi försöker ringa på en stund innan besiktningsmannen kommer till lägenheten.

Själva besiktningen kommer i de flesta fall att ta 5-10 minuter. Det är många som jobbar hemifrån just nu men vi ber er att ha förståelse för detta krav och se till att lämna lägenheten under den tid som besiktningen genomförs. Är ingen hemma i lägenheten under den dag som den ska besiktigas, så måste du lämna dörr-låset i service-läge.

Hjälp gärna besiktningsmannen att hitta fel som ej är ordentligt åtgärdade, genom att fästa små tejpbitar på de platser i lägenheten, som har felet. Du kan även skriva en kortfattad lista och fästa på insidan av din ytterdörr. Om du vill så finns en pdf-mall att ladda ned nedan.

Lämna synpunkter i förväg

Besiktningsmannen och styrelsen vill dessutom i förväg få en överblick över vilka fel som ej åtgärdats ordentligt. [Edit: Den informationen gick tidigare att lämna via en länk här]. Vi behöver ditt svar senast onsdag 14 oktober.

 

Vänliga hälsningar
Styrelsen

Förslag på lista till besiktningsdagen

Till nyhetslistan