Information från Styrelsen Okt 2023

28 oktober 2023 Terrass-rivning i hus 11 klart, start i hus 13. Avgiftshöjning från 1 januari, sopsortering och kommande julmingel.

Terrassarbeten och byggställningar

Garantiarbetet på terrasserna pågår, och nu är rivningarna i hus 11 klar. Efter fuktmätningar påbörjas återställning. Rivning av fyra terrasser i hus 13 inleds omkring den 30:e oktober och tar 3-4 veckor. Så här ser tidplanen ut just nu:

  • v44-48 - hus 11: fuktmätning, tätskikt, provtryckning, återställning
  • v44-47 - hus 13: rivning/bilning av fyra terrasser
  • v47-51 - hus 13: fuktmätning, tätskikt, provtryckning, återställning

För er som störs och inte kan vistas eller arbeta hemma finns förenings­lokalen tillgänglig kostnadsfritt under dagtid, under förut­sättningen att alla medlemmar är välkomna. Meddela i facebook-gruppen eller till styrelsen när du bokar.

Avgiftshöjning fr.o.m. 1 januari

Med anledning av det höjda ränteläget och ökande kostnader har styrelsen, i samråd med HSB:s ekonom, beslutat att höja månadsavgiften med 10% från den 1:a januari 2024. 

Stopp i sopnedkast och sortering

Det är viktigt att alla sorterar sina förpackningar och sopor. Vi har nyligen haft stopp i sopnedkastet pga att någon har tryckt ner en för stor avfallspåse. Varje stopp kostar föreningen omkring 10 000 SEK. Info om sorteringen finns under Medlemsinfo och på savab.se.

Behov av förstärkning i styrelse och valberedning

En påminnelse om att det behövs förstärkning i styrelsen då vi nu är två personer korta för verksamhetsåret 2023/2024. Även valbered-
ningen i behov av förstärkning. Kontakta valberedningen redan nu med förslag eller intresse av att gå med i styrelsen eller valberedningen inför nästa verksamhetsår. Du når dem på val@brfballstaan.se

Save the date

Julmingel i lokalen den 7/12 kl. 18:30. Mer information kommer.

 

Vänliga hälsningar
Styrelsen


Till nyhetslistan