Info från styrelsen - April 2024

27 april 2024 Här hittar du datum för vårens föreningsstämma, garagestädning, OVK och gårdsstädning.

Föreningsstämma den 20:e maj i Sundbybergs Båtklubb

Kallelse till föreningsstämman kommer snart. Flera av handlingarna till stämman finns redan nu i Mitt HSB. Om ni önskar papperskopior så är ni välkomna att höra av er till styrelsen. Vi ser fram emot att träffa så många som möjligt, och påminner om att medlemskapet i en bostadsrättsförening innebär ett gemensamt ansvar för föreningens ekonomi och hus. Förtäring i form av wrap och dryck serveras.

Garagestädning den 22:a maj kl 08:00-16:00

Samtliga bilar behöver vara borta från garaget fram till 16.00. Medlemmar vars kvarvarande bilar har hindrat att genomföra städningen kommer att faktureras för en ny städning. Ta hjälp av en granne eller hör av dig till styrelsen vid förhinder.

Obligatorisk ventilationskontroll 6:e–7:e maj

Snart är det dags för en obligatorisk ventila­tions­kontroll (OVK. Görs vart tredje år). OVK:n genomförs av Akano på uppdrag av föreningen, och de behöver tillträde till samtliga lägenheter. Inför OVK:n bör vi alla rengöra filtret i spisfläkten och damma av övriga ventilationsdon.

Hus 11 utförs den 6:e maj och hus 13 den 7:e maj. Om ni inte kan vara hemma den dagen så är det viktigt att ställa låset i serviceläge.

Inga grovsopor i återvinningsrummen

Under den senaste tiden har grovsopor lämnats i återvinningsrummen. Detta tar inte vår sophämtning hand om. Närmaste plats att lämna grovsopor är Returpunkten i Sundbyberg Centrum. Återvinningsrummen är kameraövervakade och styrelsen kommer återigen kontakta medlemmar som lämnat kvar saker för hantering. Fler alternativ och mer info finns på sidan om våra miljörum.

Vårstädning av gården måndagen den 13:e maj kl 18.00

Save the date! Vi träffas på gården för att göra fint runt husen och i gemensamma lokaler inför sommaren. Gårdsstädningen är även ett utmärkt tillfälle att ställa frågor till styrelsen och träffa nya och gamla grannar! Det bjuds på kaffe, saft och korv.


Vänliga hälsningar
Styrelsen i HSB Brf Bällstaån i Sundbyberg