Info från styrelsen - Mars 2024

15 mars 2024

HSB:s garantiåtgärder och terrassarbeten  

Samtliga terrasser är nu åtgärdade (garantiarbete) men det pågår eller saknas fortfarande återställning av snickeri-, el- och måleriarbeten i ett tiotal lägenheter.

Återigen stopp i sopnedkast

Vi har återigen haft stopp i sopnedkastet pga att någon har tryckt ner en för stor avfallspåse. Varje stopp kostar föreningen cirka 15 000 SEK. Info om sorteringen finns under boendeinfo och hos savab.se.

Undvik stopp i avlopp

Häll aldrig ut fett, olja, matrester eller lösningsmedel i avloppssystemet. Vid stopp i en lägenhets köksavlopp, toalett eller vattenlås är det medlemmen som bekostar åtgärden. Föreningen ansvarar för att hålla avlopps­stammarna i gott skick. 

Fortsatt behov av förstärkning i styrelsen

Det finns fortsatt ett stort behov av förstärkning då vi är minst tre personer korta i nuläget! Att vara del av en bostadsrättsförening innebär ett gemensamt ansvar. Valberedningen har påbörjat sitt arbete inför årsstämman, om du kan bidra eller vill nominera någon, kontakta valberedningen på: val@brfballstaan.se

Årsstämma den 20:e maj 2024

Årsstämman kommer att hållas i Sundbybergs båtklubb den 20:e maj kl 18:30. Alla medlemmar är välkomna att lämna in förslag på motioner inför årsstämman. Vänligen skicka era motioner till styrelsen senast den 31 mars

Nya hyresgäster i två av våra lokaler

Vi välkomnar två nya hyresgäster: Rowel Ink AB i 13A och Hernex AB i 11C.

 

Mvh Styrelsen