Digital nyckel

I Brf Mården har vi ett låssystem som inte har mekaniska nycklar, utan digitala nycklar. Det gör att vi kan ha tillgång till fler lokaler än bara vår trappuppgång och vi kan identifiera oss vid våra informationstavlor med hjälp av den digitala nyckeln. Tappas en digital nyckel kan den lätt spärras och en ny registreras i systemet - utan att det skett någon större skada!
En e-nyckel

Varje lägenhet har rätt till tre digital nycklar som ska ha siffrorna 1, 2 och 3 på sig. Digitalnyckel 1 och 2 har högre behörighet än digitalnyckel nummer 3, dvs dessa nycklar får också komma in i tvättstugor, övernattningslägenheter och samlingslokaler. Medan digitalnyckel 3 (som mest troligast används av ett barn eller ungdom) endast har behörighet till trappuppgången. 

Har du tappat din digitala nyckel?

Då använder du blanketten som du hittar längst ned på denna sida för att beställa en ny. Var noga med att med att även förlustanmäla den nyckel som du tappat, så att inte din borttappade digitala nyckel plötsligt registreras i systemet (då den öppnar någon dörr) av någon oberhörig.

Nyinflyttad i Brf Mården?

Då ansöker du om helt nya digitala nycklar - den tidigare bostadsrättsinnehavarens digitalnycklar kommer vi att spärra. Du kan beställa (och erhålla) nycklarna i god tid innan du flyttar in, din behörighet aktiveras först när du flyttar in.

Är ni fler än tre i familjen?

Då använder du samma blankett för att komplettera med ytterligare nycklar.

Är det samma nyckel till Brf Mården som till parkeringsgaragen?

Tyvärr nej. Passersystemet som styr parkeringsgaragen hanteras av HSB och du får ansöka om digital nyckel till parkeringsgaragen via deras kundtjänst eller hemsida: HSB, tel. 010-442 11 00 , Öppettider vardagar: 08:00-16:30, Öppettider torsdagar: 08:00-18:00.