Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Låt en fastighetsförvaltare underlätta ert styrelsearbete

Våra fastighetsförvaltare i Jönköping, Borås, Halmstad och övriga orter i Hallands, Jönköpings samt Södra Älvsborgs län, har stor kunskap och erfarenhet av myndighetskrav, hur avtal ska utformas och hur ni effektivt kontrollerar att avtal uppfylls. Om ytterligare expertis skulle krävas, så har HSB:s fastighetsförvaltare ett stort kontaktnät av experter, jurister, ekonomer och projektledare. Det ger styrelsen ett otroligt tillskott av kompetens.

Kontakta oss

 

Månadsrapporter från fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltaren säkerställer att styrelsen hela tiden har både inblick och överblick över föreningens fastighetsförvaltning  genom att sammanställa en rapport varje månad. Månadsrapporten visar på ett tydligt och lättöverskådligt sätt hur olika förvaltningsprojekt utvecklas och om blir en bra grund för styrelsens och fastighetsförvaltarens kontinuerliga arbete.

Fastighetförvaltarens kompetensområden

En fastighetsförvaltare har kunskap om var en fastighetsägares ansvar börjar och slutar. Det handlar om vilka lagar och förordningar som gäller, liksom krav som olika myndigheter ställer på bostadsrättsföreningen. När styrelsen ska fatta beslut om olika åtgärder, exempelvis stambyte och relining, eller renoveringsarbeten av olika slag, kan fastighetsförvaltaren ta fram underlag för beslut och åtgärder. När beslut är fattade tar fastighetsförvaltaren ansvar för att de genomförs på rätt sätt.

Kontakta oss om fastighetsförvaltare

Vi erbjuder fastighetsförvaltare för brf i Jönköping, Borås, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Värnamo och Nässjö.

Vill du veta mer om fastighetsskötsel eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!