Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Trappstädning

En välstädad trappuppgång bidrar till en ökad trivsel för boende och ger ett positivt intryck för besökare. Vi utför trappstädning i er brf i Jönköping, Halmstad och Borås.

Kontakta oss

 

Trappstädning är en viktig del av fastighetsförvaltning . Tillsammans med kunden kommer vi överens om städfrekvens och arbetsuppgifter. Exempel på vad som ingår i en normal trappstädning är bland annat moppning av trapporna, avfläckning av entrédörrarna, dammtorkning av inventarierna, rengöring av hissarna och putsning av eventuella speglar. I avtalet kan också fönsterputs ingå. Vi använder checklistor i varje trappuppgång för att säkerställa kvaliteten på vår trappstädning.

Kontakta oss om trappstädning för bostadsrättsförening

Vi utför trappstädning för brf i Jönköping, Borås, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Värnamo och Nässjö.

Vill du veta mer om trappstädning eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!