Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Städning av kommersiella fastigheter

Vi har ett brett utbud av städtjänster och kvalitetstänkande har under de senaste åren utvecklats och genomsyrar verksamheten. 

Kontakta oss

HSB Göta erbjuder städning av kommersiella fastigheter i Jönköping & Borås. Vår målsättning är att ta ett totalt ansvar för att lokalerna är rena och prydliga. Vi inleder samarbetet med att besöka lokalerna där vi tillsammans med kunden bestämmer städfrekvens och diskuterar särskilda önskemål. Utifrån besöket gör vi en mycket tydlig arbetsbeskrivning för att säkerställa en hög städkvalitet. Arbetsbeskrivningen beskriver arbetet dag för dag. För att upprätthålla en hög kvalitet utför vi kvalitetsuppföljningar ett antal gånger/år enligt kundens önskemål. Bland HSB:s utbud av städtjänster finns även kontorsstädning i Jönköping och Borås.

Kontakta oss gärna om du är intresserad av städning av kommersiella fastigheter i Jönköping & Borås. 

Vill du veta mer om teknisk förvaltning eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!