Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Trygg och trivsam utemiljö för er bostadsrättsförening

Oavsett säsong på året har vi flera tjänster som ser till att ni har en prydlig och välordnad utomhusmiljö utifrån era behov och önskemål. Trädgårdsskötsel är viktigt för att få ett levande och vackert utomhusområde samt att genom en attraktiv utemiljö kan även fastighetsvärdet påverkas positivt.

Kontakta oss

 

Har ni behov av arbeten i utomhusmiljön kring fastigheten kan vi utföra plantering, gräsklippning, skötsel av rabatter, beskärning av träd och buskar. Vi erbjuder även tjänster gällande lekplatsbesiktning och fastighetssyn yttre miljö och under den kallare årstiden kan vi också utföra snöröjning, sandning och saltning.

Kontakta oss om ni vill veta mer om hur er bostadsrättsförening kan få en vacker, trivsam och trygg utemiljö.

Kontakta oss om arbete med utemiljö för er bostadsrättsförening

Vi arbetar med utemiljö för brf i Jönköping, Borås, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Värnamo och Nässjö.

Vill du veta mer om vårt arbete med utemiljö för bostadsrättsförening eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!