Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Effektiv förvaltning av din fastighet

Man behöver inte vara medlem i HSB för att kunna utnyttja vårt tjänsteutbud. Vi förvaltar såväl mindre som större fastighetsbestånd och vi arbetar kundanpassat med fokus på kvalité och löpande uppföljning.

mainimage

 

Med en huvudkontakt kan ni få hjälp med allt från ekonomi och juridik till städning och löpande reparationer, utan att lägga tid på nya upphandlingar. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av förvaltningstjänster av bostäder, affärsfastigheter och kontorslokaler.

Låt HSB Göta hjälpa dig att ta hand om ditt fastighetsbestånd!

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa er?

Teknisk förvaltning

Vi på HSB har en lång och gedigen erfarenhet av fastighetsservice och kan därför erbjuda prisvärda och effektiva lösningar som passar just era behov.

Bygg & Installationstjänster

Vi är en komplett, certifierad leverantör inom bygg, el och VVS. Vi utför alla typer av renoveringsarbeten - stora som små.

Energioptimering

Vi kan värme- och ventilationsteknik och vet hur man på bästa sätt ska driftoptimera fastigheten. Vi gör även energiinventeringar och upprättar energideklarationer samt förslag till energieffektivisering.

Byggledning

Vi erbjuder kunniga projektledare som är vana att ta ansvar hela vägen – från behovsanalys och projektering till byggprocess och slutbesiktning.

Städservice

Vi vet att effektiv och korrekt städning utförs bäst av engagerade medarbetare som har som sitt självklara mål att motsvara och överträffa kundens förväntningar.

Miljö och Kvalitet

Att ta ansvar för en hållbar utveckling är för oss självklart! Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och vi arbetar med detta i den dagliga verksamheten.