Bredband och telefoni

Föreningen har olika leverantörer av bredband, men från 2024-04-01 har vi förlängt vårt gruppavtal med Telenor och höjt hastigheten.

Bredband
Föreningen har ett fiberoptiskt fastighetsnät för bredbandsuppkoppling. Leverantör av bredbandstjänsten är Telenor. De erbjuder uppkopplingshastighet på upp till 1 Gbit.

Om du vill teckna abonnemang - koppla in din dator i bredbandsuttaget (sitter i hallen) och följ instruktionerna på skärmen.
För mer info klicka här.

Föreningen har valt att förlänga gruppavtalet och i samband med det höja hastigheten på bredbandet till 1000/1000 Mbit/s och detta gäller alla hushåll. I god tid innan kommer Telenor att skicka ut informationsmaterial med vilka tjänster som ingår samt hur man beställer den nya utrustningen som kan delas ut till boende.

Telefoni
Det är möjligt att teckna telefonabonnemang med Telenor. Det handlar om så kallad IP-telefoni, d.v.s. samtalen kopplas via det fiberoptiska nätet ut till det vanliga nätet. Du kan behålla ditt gamla telefonnummer och dina vanliga telefoner. Det tidigare telefonabonnemanget upphör.