P-platser/MC-platser och garage

Föreningen har parkeringsplatser utomhus, i p-däck samt i separata termogarage

De flesta lägenheter i föreningen har en egen parkeringsplats. Kostnaden för denna är inräknad i månadsavgiften. Parkeringsplatsen kan vara belägen ute (på stora p-platsen eller på P-däckets olika plan) eller under tak i P-däck.

Det finns även 100 st termogarage för uthyrning. Dessa är belägna på den stora uteparkeringsplatsen. Termogarage kan endast hyras av de som har en uteparkeringsplats tillhörig lägenheten eller av de som saknar parkeringsplats som hör till lägenheten. I samband med hyra av termogarage måste den uteplats som (i förekommande fall) tillhör lägenheten lämnas. Man byter så att säga parkeringsplats och betalar mellanskillnaden mellan hyran för termogaraget och den egna parkeringsplatsen. Ingen medlem kan ha två egna parkeringsplatser eftersom det totala antalet platser är begränsat. Är du i behov av fler än en parkeringslats får du hyra i andrahand av en granne.

Säger du upp hyresavtalet på termogaraget så erhåller du en ny parkerinsplats utomhus förutsatt att det ingår en parkeringsplats i din bostadsrätt.

Det finns även litet mindre antal parkeringsplatser för bil och MC i P-däcket för uthyrning.

I dagsläget är det kölista till termogaragen och parkeringsplatserna/MC-platserna under tak. För att ställa dig i kö kontakta föreningens vicevärd.

Det är förbjudet att ladda el-bilar i termogaragen. Vårt elnät har inte denna kapciteten och brandrisk finns.

  • Termogarage med fjärrkontroll
    Termogarage med fjärrkontroll
  • Uteparkering på vårt P-däck.
    Uteparkering på vårt P-däck.