Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning på Gotland

Optimerar din vardag och bostadsrätt – HSB Södertörn på Gotland. På HSB Södertörn lyser vi upp Gotlands trapphus och ser till att era bostadsrättssamfälligheter frodas genom effektiv fastighetsförvaltning. Oavsett om det handlar om punktlig avgiftshantering eller felfri trädgårdsskötsel, levererar vi tjänster som håller era fastigheter och er tillvaro i toppskick – alltid med ett lokalt perspektiv från vårt kontor i Visby eller vår närvaro över hela ön.

Nära och personliga – HSB:s lokala kontor i Visby och Hemse

Hos HSB Södertörn är lokalt engagemang och specialistkompetens under samma tak normen. Vårt team i Visby och Hemse, från fastighetsförvaltare till juridiska rådgivare, är utrustade för att förvalta och utveckla er förening. Sök expertis hos oss för allt ifrån grundläggande underhåll till omfattande projekt som stambyten eller energieffektiviseringsåtgärder.

Anpassad och mångsidig förvaltning – för Gotlands framtid

Varje fastighet på Gotland har unika behov. Det erkänner vi på HSB Södertörn och står redo att erbjuda skräddarsydd förvaltning med flexibla avtal. Vi stärker er styrelse, förhöjer medlemsnöjdhet och värdeökning av er fastighet med långsiktig och strategisk planering. Från daglig administration till framtidsinriktade investeringar, vår förvaltningstjänst täcker allt.

Kontakta oss – Utforska fastighetsförvaltningstjänster på Gotland

Är du intresserad av att ta reda på mer om hur vi kan bidra till just din bostadsrättsförenings behov och framgång? 

Ronnie Lindahl, Områdes och kundansvarig förvaltare på Gotland

HSB Södertörn – Förvaltningen som gör skillnad på Gotland.

fyra-stegen-att-byta-förvaltning.jpg

Vill du veta mer om våra tjänster inom fastighetsförvaltning på Gotland?