Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning på Gotland

Vi ser till att lamporna lyser i trapphusen, att gräset klipps, att avgiftsavierna dyker upp i tid och allt annat som får vardagen att flyta på. Men vi på HSB på Gotland (HSB Södertörn) kan göra mer för er - med proaktiva åtgärder för ett mer bekymmersfritt, framtidssäkrat och hållbart boende. Vi finns där du bor - i Visby och hela Gotland.

Vill du veta mer om våra tjänster inom fastighetsförvaltning på Gotland?


fyra-stegen-att-byta-förvaltning.jpg


Alltid nära er - med lokalkontor i Visby och Hemse

Med lokalkontor på Hemse (Storgatan 41) och kundteam som jobbar för er så finns vi alltid nära er. Med HSB på Gotland får ni all kompetens som er bostadsrättsförening behöver – under ett och samma tak. Vår samlade kraft med fastighetsförvaltare, ekonomer, jurister, fastighetsskötare, byggkonsulter, trädgårdsformgivare och projektledare jobbar för er. 

Vi tar hand om och utvecklar era fastigheter 

Fastighetsskötsel eller energieffektivisering? Gräsklippning eller utveckling av utemiljön? Betongarbeten eller stambyte/relining? Löpande redovisning eller långsiktiga ekonomiska analyser som hjälper er att spara pengar som ni kan investera i er fastighet? Enklare rådgivning eller engagerade förvaltare som avlastar styrelsen?

Vi skräddarsyr förvaltningen efter era behov och erbjuder flexibla avtal. Allt för att skapa en mer effektiv styrelse, nöjdare boende och medlemmar och en fastighet som aldrig slutar att växa i värde. Vilket behov ni än har så kan HSB på Gotland hjälpa er med er fastighetsförvaltning. 


Vill du veta mer om våra tjänster inom fastighetsförvaltning på Gotland?