Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Samarbetsavtal - det bästa av det mesta för er bostadsrättsförening

Tack vare våra samarbetsavtal med noggrant utvalda leverantörer har brf-medlemmar i HSB Södertörn alltid tillgång till förmånliga erbjudanden. Vi samarbetar med ett stort antal leverantörer vars varor och tjänster lever upp till våra hårt ställda krav.

En ramavtalsentreprenör är en trygg samarbetspartner där vi garanterar säkra beställningar med hög kvalitet. Ett ramavtalet reglerar vilka produkter och tjänster en leverantör ska kunna leverera och talar också om vilka priser och villkor som ska gälla. Som ramavtalsentreprenör hos HSB Södertörn säkerställs att krav för bland annat kvalitetssäkring, miljöpolicy, fakturering och försäkring uppfylls.

HSB Södertörn har ett flertal olika samarbetspartners som erbjuder hög kvalitet på sina tjänster och produkter och genom vårt avtal kan vi garantera trygga och säkra beställningar med företag som vi har förtroende för. Genom kontinuerlig uppföljning och utvärdering säkerställer vi att våra samarbetspartners respekterar och uppfyller HSBs krav inom kvalitetssäkring, affärsetik, säkerhet och hållbarhet. HSB utför alltid en leverantörsbedömning innan ett avtal tecknas som bland annat innehåller ekonomi, hållbarhet samt kvalitet. 

Du hittar alla våra aktuella samarbetsavtal här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Ekonomisk förvaltning

En partner som hjälper till med alla delar av föreningens ekonomi.
Läs mer

Förvaltning & Boendeservice

Få all expertis och det kontaktnät som en brf-styrelse kan sakna. 
Läs mer

Fastighetsskötsel

Få fastigheten att fungera. Från klottersanering till energieffektivisering.
Läs mer

Fastighetsutveckling

Få hjälp med stora renoveringar och byggnationer.
Läs mer

Mark & Trädgård

Planera och genomför stora som små förändringar i utemiljön.
Läs mer

Medlem

Rådgivning och inspiration för ert styrelsearbete.
Läs mer

Samarbetsavtal & Samarbetspartners

Utvalda samarbetspartners med förmånliga erbjudanden i våra områden. 
Läs mer

Kontakta oss idag

Ring på 08-608 68 00 eller maila på förvaltning.tillsammans@hsb.se

Gör er offertförfrågan

Få en konstadsfri rådgvning och offert eller boka in ett möte.