Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Skapa mervärde för din bostadsrättsförening med våra samarbetsavtal

Utforska hur HSB Södertörns skräddarsydda samarbetsavtal kan effektivisera förvaltningen av er bostadsrättsförening och bidra till lägre kostnader.

Högkvalitativa tjänster till förmånliga priser

Genom våra noggrant utformade avtal garanteras tillgång till högkvalitativa tjänster och produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi förhandlar fram avtal med ledande leverantörer på både nationell och regional nivå, vilket inkluderar bredband, tv, telefoni, renoveringar och säkerhetslösningar.

Lokala partnerskap i Huddinge, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn och Gotland

Vi samarbetar med lokala partners i områden som Huddinge, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn och Gotland för att möta din bostadsrättsförenings specifika behov. Dessa partnerskap bidrar till att stärka den lokala ekonomin och tillhandahåller skräddarsydda lösningar.

Stränga kvalitetskrav för pålitliga partners

Vi ställer höga kvalitetskrav för att försäkra oss om våra partners pålitlighet. Detta innefattar verifiering av giltiga kollektivavtal, ansvarsförsäkringar, tydliga faktureringsrutiner och självkontroller, samt certifieringar enligt internationella standarder som ISO 9001 och ISO 14001.

Med HSB Södertörns samarbetsavtal kan din bostadsrättsförening uppnå en mer resurseffektiv och kostnadseffektiv förvaltning. Detta förstärker er förmåga att spara pengar och förbättra både den dagliga driften och era långsiktiga hållbarhetsmål.

Kontaktinformation för samarbetsavtal och leverantörsinformation:

Telefon: 08-608 68 00 E-post: forvaltning.tillsammans@hsb.se

Du hittar alla våra aktuella samarbetsavtal här.

Samarbetspartners

Bygg

Vill ni maximera effektiviteten i ert nästa bygg- eller renoveringsprojekt?

Läs mer!

Fastighet

Upptäck våra samarbetspartners inom fastighetstjänster. Få tillgång till experthjälp för underhåll och renovering.

Läs mer!

Säkerhet

Upptäck vårt urval av säkerhetsdörrar, smarta låssystem, avancerade larmsystem och kameraövervakning. Utforska våra partnerskap och lösningar här.

Läs mer!

Material/verktyg

Här kan ni se alla samarbetspartners inom material och verktyg.

Läs mer!