Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning som underlättar styrelsearbete

Förenkla din BRF-styrelses arbete med HSB Södertörns professionella fastighetsförvaltningstjänster i Huddinge, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn, Visby och Hemse. Styrelsearbetet inom en bostadsrättsförening kan vara utmanande och krävande. HSB Södertörn erbjuder kompetent fastighetsförvaltning för att göra ert uppdrag som fastighetsägare både enklare och mer givande. Vi bistår med allt från teknisk förvaltning till strategiskt underhåll och bidrar till en säker och hälsosam boendemiljö för alla.

Vill du veta mer om vad en fastighetsförvaltare kan göra för er brf? 

Ja, kontakta mig!

Effektiv Fastighetsförvaltning för Bostadsrättsföreningar

  • Varför anlita en fastighetsförvaltare för din brf?
  • HSB Södertörns fastighetsförvaltning, ett supportsystem för varje brf
  • Komplett fastighetsförvaltningstjänster i ditt område

Våra fastighetsförvaltare är skickliga experter på att koordinera och effektivisera bostadsrättsföreningens alla ärenden. Från upphandlingar till beslutsunderlag och långsiktig planering, står HSB Södertörn redo att tillhandahålla ovärderlig service. Tack vare vår expertis kan ni hantera er fastighet med förtroende och säkerställa en kostnadseffektiv förvaltning som möter både dagens och framtidens krav.

Våra fastighetsförvaltningstjänster täcker allt ni behöver för att främja en trygg och hållbar boendemiljö.

Vi hjälper till med:

Är ni i behov av en fastighetsförvaltare som tar styrelsearbetet till nästa nivå? Kontakta oss för en personlig konsultation och upptäck hur vi kan underlätta för er brf i Huddinge, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn, Visby eller Hemse. Fyll i vårt kontaktformulär nu!

HSB Södertörns fastighetsförvaltare är väl fördelade över vårt tjänsteområde för att ge nära och personlig service. Oavsett om ni befinner er i Huddinge, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn, Visby eller Hemse, kan ni räkna med vårt fulla stöd. Låt oss visa vägen till en smidigare förvaltning och ett bättre boende för alla era medlemmar.

Lär känna mer om fördelarna med en professionell fastighetsförvaltare och hur rätt förvaltning kan transformera er brf. Med rätt stöd blir er fastighets potential optimerad, och ert styrelsearbete mindre belastande.

Ja, kontakta mig!

 Vad ingår i förvaltning och boendeservice?

Mer om Boendeservice

Boendeservice

Vi hjälper er med allt som rör boendeservice, exempelvis felanmälning av perkering. 

Mer om boendeservice

Förvaltaravtal

Säkerställ fastighetsägaransvaret och skapa trygghet.

Mer om förvaltaravtal

Skadekoordinering

Ta hjälp av våra experter och förebygg onödiga olyckor.

Mer om skadekoordinering

Underhållsplanering

Ta hjälp av oss för att ta reda på och planera vilka åtgärder som behövs och när de behövs göras. 

Mer om underhållsplanering

Kontakta oss idag

forvaltning.tillsammans@hsb.se eller ring på 08-608 68 00.

Gör er offertförfrågan

Få en kostnadsfri rådgivning och offert eller boka in ett möte.

Gör en offertförfrågan