Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Maximera er bostadsrättsförenings potential med medlemskap i HSB Södertörn

Upptäck fördelarna med ett HSB Södertörn medlemskap. Få tillgång till expertstöd, utbildning och resurser för att förvalta och utveckla er förening i Huddinge, Hallunda, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn, Visby och Hemse.

Medlemsskap

Förbättra ert boende med medlemsfördelar hos HSB Södertörn

  1. HSB Medlemskap – En investering i er förenings framtid
  2. Exklusiva medlemsfördelar för bostadsrättsföreningar
  3. Specialiserad support för HSB medlemmar

Ett medlemskap i HSB Södertörn erbjuder mer än bara förvaltningstjänster – det är en port till omfattande stöd, branschledande expertis och en mängd resurser som stärker er bostadsrättsförenings verksamhet. Med vår nära hundraåriga närvaro i fastighetsbranschen kan vi erbjuda ert boende trygghet och service av högsta kvalitet.

Som HSB-medlem får ni tillgång till fördjupad kunskap inom allt från lagstiftning och ekonomisk förvaltning till teknisk drift och underhåll. Våra tjänster och utbildningar är designade för att ge er de verktyg och den information ni behöver för att driva en framgångsrik och hållbar förening.

  • Juridisk rådgivning och uppdateringar om ny lagstiftning
  • Utbildningar inom föreningskunskap och fastighetsförvaltning
  • Tillgång till HSBs rikstäckande nätverk och samarbetspartners
  • Företräde till HSBs kurser och seminarier för kontinuerlig kompetensutveckling
  • Personligt stöd i förvaltningsfrågor och styrelsearbete

Är ni redo att ta er bostadsrättsförening till nästa nivå? Bli medlem i HSB Södertörn idag och dra nytta av våra medlemsfördelar. Kontakta oss för mer information eller för att begära en kostnadsfri offert på de tjänster ni är intresserade av.

Vårt mål är att erbjuda tjänster som inte bara möter, utan överträffar era förväntningar. Låt oss hjälpa er att skapa en hållbar och lönsam framtid för er förening och dess medlemmar.

Kontaktinformation för mer information:
För djupgående information om medlemskap och alla dess fördelar, eller för att starta er resa mot en starkare föreningsförvaltning, ring oss på 08-608 68 00 eller mejla forvaltning.tillsammans@hsb.se.
>> Gör en kostnadsfri offertförfrågan

Vad ger ett HSB-medlemskap?

HSB-ledamoten

Löpande stöd och vägledning i styrelsearbetet.
>> Mer om HSB-ledamoten

Juridisk rådgivning

Allt ni behöver veta kring juridik och föreningsfrågor.
>> Mer om Juridisk rådgivning

Utbildning och stöd

Få kunskap som stärker ert styrelsearbete.
>> Mer om Utbildning och stöd