Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Har du frågor gällande er förening?

Effektiva förvaltningstjänster för bostadsrättsföreningar. HSB Södertörn specialiserar sig på skräddarsydda förvaltningstjänster som förbättrar ekonomi och boendekomfort för bostadsrättsföreningar i Huddinge, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn, Visby och Hemse. Våra kund- och avtalsansvariga, Joe Martarian och Johan Modigh, våra erfarna kund- och avtalsansvariga, tillhandahåller den expertis som din bostadsrättsförening behöver för att få den omsorg och uppmärksamhet som den förtjänar.

Från budget till fastighetsskötsel

Med en full service av förvaltning som sträcker sig från noggrann budgetplanering till proaktiv fastighetsskötsel, säkerställer vi att din fastighet alltid är i toppskick. Vår service bygger på innovation, erfarenhet och en förståelse för att varje förening har unika behov.

Digital effektivitet och personlig support

Vår digitala plattform förenklar administrationen, medan vårt team står redo att erbjuda stöd vid behov. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med er för en ljusare och mer hållbar framtid för er fastighet.

Kontakta oss för en konsultation

Är du redo att ta din förening till nästa nivå? Emaila joe.martarian@hsb.se eller johan.modigh@hsb.se, eller slå en signal till 08-60855 för att börja samtalet om din förenings potential.

Kund- och avtalsansvariga

Verksamhetschef, Teknisk förvaltning
Joe Martarian, joe.martarian@hsb.se

Försäljningsansvarig, kunder och medlemmar
Johan Modigh, johan.modigh@hsb.se