Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Momshantering för samfällighetsföreningar

Momshantering för samfällighetsföreningar. HSB Södertörn erbjuder skräddarsydd rådgivning och stöd för att navigera genom nya momsregler.

Samfällighet

Undvik momskomplikationer med stöd från HSB Södertörn

  1. Nya momsregler för samfällighetsföreningar – Vad du behöver veta
  2. Fullständig momsredovisningshjälp för samfällighetsföreningar
  3. Skatteverkets nya krav på moms för samfällighetsföreningar

Momsredovisning kan vara en komplex process, speciellt med den nya lagstiftningen som påverkar samfällighetsföreningar. Förvaltning av gemensamma anläggningar, vattenförsörjning och avfallshantering är bara några av de tjänster som nu kan bli momspliktiga. HSB Södertörn hjälper er förening att undvika fallgropar genom att säkerställa korrekt och effektiv momsredovisning.

Med HSB Södertörns hjälp kan du enkelt navigera i det nya regelverket och undvika eventuella ekonomiska sanktioner. Våra kvalificerade ekonomer erbjuder vägledning och stöd anpassat efter din samfällighetsförenings specifika behov. Från att tolka lagtext till att implementera praktiska lösningar, är vi här för att säkerställa att ni kan fokusera på föreningens kärnverksamhet.

  • Granskning och rådgivning om momsplikt för specifika föreningstjänster
  • Anpassade lösningar för momsregistrering och redovisning
  • Rådgivning för att undvika felaktigheter och sanktioner i momsredovisningen
  • Löpande uppdateringar och information om nya skatteregler och praxis

Kontakta HSB Södertörn för att säkerställa en korrekt och bekymmersfri momsredovisning. Vi tillhandahåller de ekonomiska experttjänsterna som din samfällighetsförening behöver för att möta nya utmaningar med förtroende.

HSB Södertörn står redo att bistå med specialiserad rådgivning för att din samfällighetsförening ska vara väl förberedd och ekonomiskt trygg i alla skattesammanhang.

Kontaktinformation för mer Information:
Vill du ha hjälp med momsredovisningen eller har du frågor om de nya reglerna?

Ring oss på 08 60 85 508 eller skicka ett e-postmeddelande till johan.modigh@hsb.se för en kostnadsfri konsultation.