Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Våra ekonomer hjälper er att undvika fallgroparna

Samfällighetsföreningar tvingas enligt ny lag att redovisa moms på momspliktiga varor och tjänster. Exempelvis förvaltning av gemensamma anläggningar och underhåll av vattenförsörjning, parkering och sophantering. Men momsredovisning känns ju mycket som det låter - knepigt!

Undvik momsfällorna - ta hjälp av våra ekonomer!

Skatteverket anser att samfälligheter genom att tillhandahålla varor och tjänster till sina medlemmar, också är skyldiga att belägga dessa med moms. Det vill säga; en samfällighet som har gemensam förvaltning av anläggningar blir nu momspliktig vilket innebär nya administrativa och tidskrävande moment.

Vi på HSB Södertörn kan hjälpa dig att navigera genom de nya momsreglerna utan att du behöver lägga tid på att läsa in dig på nya regler och administrativa krav. Våra erfarna ekonomer kan avlasta dig och hjälpa dig att säkerställa att din samfällighetsförening att inte drabbas av eventuella efterräkningar eller straffavgifter på grund av bristande efterlevnad. Våra kunniga ekonomer hjälper er att navigera genom de nya momsreglerna utifrån era specifika behov.

Kontakta oss idag för professionell rådgivning och hjälp att navigera genom de nya momsreglerna!

För mer information:

Ring: 08 60 85 508
Mejla: johan.modigh@hsb.se
Eller fyll i formuläret nedan