Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsskötsel för bostadsrättsföreningar av HSB Södertörn

Upptäck hur HSB Södertörns fastighetsskötsel kan förbättra säkerheten och funktionen i din Brf. Professionell service i  i Huddinge, Tumba, Nynäshamn, Tullinge, Hemse och Visby.

Fastighetsskötsel

Vill du veta mer om hur HSB kan hjälpa din bostadsrättsförening med fastighetsskötsel?

Professionell fastighetsskötsel för din bostadsrättsförening

  1. Anpassad fastighetsservice för säker och effektiv förvaltning
  2. Proaktiva underhållslösningar för din brf
  3. Energibesparande åtgärder och miljövänlig drift
  4. Lokal expertis och personlig service i fastighetsskötsel

Välkommen till HSB Södertörn - din partner i fastighetsskötsel för bostadsrättsföreningar. Vi förstår vikten av en säker och välfungerande fastighet, och vår roll är att göra livet enklare för styrelsen och bekvämare för de boende. Oavsett var ni befinner er i Huddinge, Tumba, Nynäshamn, Tullinge, Hemse eller Visby, så har vi tjänsterna för att uppfylla era behov.

Som styrelsemedlem i en bostadsrättsförening är du väl medveten om ansvaret som följer med förvaltningen av en fastighet. Från dagliga kontroller till långsiktiga underhållsplaner, står vårt team av erfarna fastighetsskötare redo att bistå. Vi ser till att allt från belysning till lås och soprum fungerar perfekt, så att ni kan bo tryggt och bekymmersfritt.

Varför fastighetsskötsel från HSB Södertörn?

Våra fastighetsskötare arbetar inte bara reaktivt utan även proaktivt, för att identifiera och åtgärda potentiella problem innan de blir kostsamma. Vi rekommenderar även energieffektiva lösningar och kostnadsbesparande åtgärder som bidrar till en hållbar fastighetsdrift.

Stark lokalkännedom ger bättre service:

HSB Södertörns team är rotat i de samhällen vi tjänar. Vår lokalkännedom gör det möjligt för oss att erbjuda personlig och snabb service, vilket skapar en stark relation med både styrelsen och de boende.

Byggnation och underhåll anpassat för er:

Från nya byggprojekt till rutinmässiga reparationer, våra fastighetsskötare har kunskapen att ta hand om era specifika behov. Vi hjälper till med allt från små justeringar till större renoveringsprojekt.

Tillgängliga oavsett medlemskap:

Våra lokalkontor innebär att vi är bara ett samtal bort. Vi erbjuder flexibel fastighetsskötsel som anpassas efter storleken och behoven i just er förening – medlem eller inte.

Intresserad av att höja standarden på er fastighetsskötsel? Fyll i vårt kontaktformulär för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan bidra till er fastighets värde och funktion. Kontakta oss idag!

Kontakta oss om fastighetsskötsel!

Vill du veta mer om fastighetsskötsel eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!