Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsskötsel för brf

Vi erbjuder trygga lösningar inom fastighetsskötsel för brf:er i Huddinge, Tumba, Nynäshamn, Tullinge, Hemse och Visby. Styrelsen har ansvaret för att fastigheten är säker och allt fungerar som det ska. Det är där vi kommer in. Våra fastighetsskötare är styrelsens ögon ute i fastigheten och ser till att allt fungerar, till exempel att lamporna lyser, att soprummet är ordnat och att alla dörrar går i lås som de ska.

Vill du veta mer om hur HSB kan hjälpa din bostadsrättsförening med fastighetsskötsel?


Men vårt jobb är inte bara att se till att saker fungerar. Vårt jobb är också att jobba proaktivt för att minimera risken för större ingrepp i framtiden, samt föreslå förbättringar som ger både ekonomiska och miljömässiga besparingar.

Kanske borde belysningen bytas ut till ett mer energisnålt alternativ? Eller finns det dörrar som kan bytas ut för att bättre hålla värmen inne?

Stark lokalkännedom och personlig kontakt med en fastighetsskötare

Våra fastighetsskötare finns i Huddinge, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn och vi har även fastighetsskötsel på Gotland. Med god lokalkännedom och hög närvaro ger det en personlig kontakt med de boende och styrelsen.

Bygg och underhåll

Våra fastighetsskötare hjälper er med byggnationer och renoveringar, men även mindre reparationer då behovet uppstår.

Alltid nära – medlem eller ej

Med våra lokalkontor är vi alltid nära. Vi anpassar självklart skötseln efter just era behov, oavsett hur stor eller liten förening det är. Och oavsett om ni är HSB-medlemmar eller inte.

Kontakta oss om fastighetsskötsel!

Vill du veta mer om fastighetsskötsel eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!