Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Webbinarier

Vi arrangerar webbinarier inom ämnen som är intressanta för dig som sitter i styrelsen i en bostadsrättsförening. Det är möjligt att ta del av många av våra webbinarier även i efterhand. Då kan du i lugn och ro titta när du själv vill.

Ett webbinarium är ett seminarium som hålls på webben och du kan delta från den plats som passar dig. Allt du behöver är en internetuppkoppling och en dator som kan spela upp ljud.

Så gör du för att delta i chatten
För att kunna skriva frågor i chatten under livesändningen behöver du dock vara inloggad (ett gmail-konto krävs). Såhär skapar du ett gmail-konto för att kunna delta i chatten under livesändningen.Du kan se våra tidigare webbinarier på HSB Södertörns youtube-kanal. Där kan du se i din egen takt och vid det tillfälle som passar dig.