Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Förvandla er innergård med HSB Södertörn

Upptäck hur HSB Södertörn kan omvandla er bostadsrättsförenings innergård till en vacker och värdehöjande utemiljö. Kontakta oss för en trivsam och trygg utomhusmiljö.

Mark och trädgård

Vill du veta mer om hur er bostadsrättsförening kan få en vacker, trivsam och trygg utemiljö?

Skapa dröm-utemiljöer för din bostadsrättsförening med HSB Södertörn

  1. Höj fastighetens värde med en upprustad innergård
  2. Låt er utemiljö blomstra med vår expertis
  3. Från vision till verklighet: utemiljöprojekt av HSB

En inspirerande och välunderhållen innergård kan vara skillnaden mellan en bra och en fantastisk boendemiljö. Hos HSB Södertörn förstår vi vikten av att varje kvadratmeter utomhusyta bidrar till både trivsel och värde. Låt oss hjälpa er att förvandla er utemiljö till en oas som berikar livet för alla boende.

Varje innergård och utemiljö är unik, med sina egna utmaningar och möjligheter. Med vår gedigna erfarenhet av att skapa och förvalta ytor av alla storlekar, tar vi oss an uppdrag av alla slag. Vare sig det gäller skötsel av grönska, trädvård, eller skapande av nya trivsamma ytor, är vårt team av kunniga trädgårdsmästare, formgivare, och projektledare redo att göra er vision till verklighet.

Anpassade lösningar för varje bostadsrättsförening:

På HSB Södertörn tror vi att inget projekt är för litet eller för stort. Vi anpassar våra tjänster efter just er innergårds behov för att skapa en optimal kombination av skönhet och funktionalitet.

Förvandlingen av Brf Diskusen:

Ta del av vår framgångsrika omvandling av Brf Diskusens utemiljö i Nynäshamn. Med fokus på detaljer och funktionalitet genomförde vi en omfattande renovering som har lyft hela områdets karaktär och värde.

Är ni redo att se er bostadsrättsförening blomstra? Kontakta oss för att diskutera hur vi kan förnya och förbättra er utemiljö. Vi är här för att hjälpa er skapa en innergård ni kan vara stolta över.

Vill du veta mer om hur er bostadsrättsförening kan få en vacker, trivsam och trygg utemiljö?

 

 

Vad kan Mark och Trädgård hjälpa till med?

Trädgårdsskötsel

Från idé och skiss till plantering och omsorg.
Mer om Trädgårdsskötsel

Anläggningsarbete

Vi tar fram ett förslag och förverkligar visioner.
Mer om Anläggningsarbete

Grön underhållsplan

Skapa en långsiktig plan för er utemiljö utan dyra snabblösningar.
Mer om Grön underhållsplan

Vinterväghållning

Se till att utemiljön är trygg och trivsam under vintern.
Mer om Vinterväghållning

lekplatsbesiktning, vi tar leken på allvar

Lekplatsbesiktning

Alla barn har rätt till lek i en stimulerande, trygg och lämplig miljö och därför är det extra viktigt att lekplatsen är säker.

Kontakta oss idag

forvaltning.tillsammans@hsb.se eller ring på 08-608 68 00.