Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsutveckling för bostadsrättsföreningar i Södertörn

Upptäck hur HSB Södertörns expertis inom fastighetsutveckling kan förvandla din bostadsrättsförening med toppmodern renovering och ombyggnad. Från planering till genomförande – vi är med er hela vägen.

Fastighetsutveckling, laddstolpar, lusthus, nya fönster

Vill du veta mer om fastighetsutveckling?

Ja, kontakta mig!

Fastighetsutveckling – Från vision till verklighet för bostadsrättsföreningar

  1. Fullservice projektledning för din brf's större renoveringar
  2. Expertstöd genom hela byggprocessen för bostadsrättsföreningar
  3. Omfattande kunskap inom modern byggteknik och upphandling

Ombyggnationer och renoveringsprojekt är vitala för att upprätthålla och öka värdet på er fastighet. HSB Södertörn erbjuder skräddarsydda lösningar inom fastighetsutveckling som säkerställer att varje projekt, stort som litet, genomförs med precision och omsorg.

För bostadsrättsföreningar i Huddinge, Hallunda, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn, Visby och Hemse, står vi redo att omvandla era fastighetsdrömmar till verklighet. Våra projektledare är utrustade med gedigen erfarenhet och kunskap inom allt från VVS, miljö- och byggteknik till stambyten och utomhusanläggningar. Vi arbetar nära er för att säkerställa en smidig och kostnadseffektiv projektledning, från initiala utvärderingar och upphandlingar till kvalitetssäkring och slutbesiktning.

Vårt omfattande utbud av fastighetsutvecklingstjänster innefattar:

Är din bostadsrättsförening redo att ta nästa steg i fastighetsutveckling? Kontakta oss för att boka en konsultation eller för att få en kostnadsfri offert. Vårt engagerade team väntar på att göra er vision till verklighet. Skriv till oss på forvaltning.tillsammans@hsb.se eller ring 08-608 68 00.

Vill du veta mer om Fastighetsutveckling?

Ja, kontakta mig!

Anlita en projektledare

David Hallgren, projektledare på HSB Södertörn

David berättar lite om vilka typer av projekt de arbetar med. Och blir du nyfiken på att höra mer eller har frågor och funderingar så är det bara att maila David så kontaktar han eller någon av våra andra projketledare dig!

David berättar

Tjänster inom fastighetsutveckling

Stammar och våtrum

Ett stort jobb som kräver stora beslut. Vi hjälper er.

Fasad, balkong och betong

Utsidan räknas också. Se till att den är i bra skick.

Inventering och upphandling

Underlag för att fatta rätt beslut.

Skapa bostadsrätter

Undvik fällorna och öka fastighetens värde maximalt.

Kontakta oss idag

forvaltning.tillsammans@hsb.se eller ring på 08-608 68 00.

Gör er offertförfrågan

Få en kostnadsfri rådgivning och offert eller boka in ett möte.