Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsutveckling

Vid en större ombyggnation eller renovering som fasadrenoveringar och balkongbyggen så är det många saker att hålla reda på för en styrelse. Då kan det vara skönt med ett stöd som har lång erfarenhet och kunskap av att leda och slutföra stora projekt. Vi har hög kompetens inom projektledning och upphandlingar och stöder er från idé till slutbesiktning.

Vill du veta mer om Fastighetsutveckling?

Ja, kontakta mig!

När något som ni vill göra i er förening blir lite för stort eller lite för komplicerat – kan det kännas tryggt att ta hjälp av vår projektavdelning. Våra projektledare kan ta hand om allt från drifts- och underhållsfrågor till totala byggprocesser. Med fördjupadekunskaper inom områden som VVS, miljö- och byggteknik, fukt och mögel, sanering, nyckel- och bokningssystem, stambyte, mark, målning samt el samverkar vi med er bostadsrättsförening för att kunna erbjuda så optimala lösningar som möjligt.

Vill du veta mer om Fastighetsutveckling?

Ja, kontakta mig!

Anlita en projektledare

David Hallgren, projektledare på HSB Södertörn

David berättar lite om vilka typer av projekt de arbetar med. Och blir du nyfiken på att höra mer eller har frågor och funderingar så är det bara att maila David så kontaktar han eller någon av våra andra projketledare dig!

David berättar

Tjänster inom fastighetsutveckling

Stammar och våtrum

Ett stort jobb som kräver stora beslut. Vi hjälper er.

Fasad, balkong och betong

Utsidan räknas också. Se till att den är i bra skick.

Inventering och upphandling

Underlag för att fatta rätt beslut.

Skapa bostadsrätter

Undvik fällorna och öka fastighetens värde maximalt.

Kontakta oss idag

forvaltning.tillsammans@hsb.se eller ring på 08-608 68 00.

Gör er offertförfrågan

Få en kostnadsfri rådgivning och offert eller boka in ett möte.