Efterkontroll OVK Nytt Datum! (Januari 2022)

13 oktober 2021

Efterkontroll för OVK kommer skjutas upp till årsskiftet (januari 2022) då det är många medlemmar som har större och kluriga åtgärder som måste återställas. Det är bra att ha sista december som mål att vara klar med era fel/brister. Nytt datum kommer i nästa infoblad och efterkontroll kommer utföras slumpmässigt hos ett större urval av våra medlemmar. Därav är det av stor vikt att du åtgärdat de fel och brister som identifierades i din bostad innan dess. Har du frågor så kontakta styrelsen. Behöver du hjälp med att få dina fel /brister åtgärdade så kan du skriva upp dig på vår ”lista”. Den ventilationsfirma som kommer upphandlas av styrelsen för åtgärder i de allmänna ytorna kommer vara er medlemmar behjälpliga också.

Debitering kommer ske till föreningen som i sin tur kommer debitera dig som medlem via avigiftsavin någon månad efteråt. Dock kommer inte vi som medlem kunna nyttja ROT- avdrag. Vänligen respektera tiden som är satt för att fel är åtgärdade för om föreningen inte får en godkänd OVK, innebära en merkostnad för föreningen, och indirekt drabbar det oss alla.

Det är för allas välbefinnande mycket bra att OVK nu utförts och brister kan påtalas och återställts så vi alla får en så bra förutsättning som det bara går med självdragsventilationen som våra byggnader har.

Berörda lägenheter kommer meddelas cirka 10 dagar innan efterkontrollen. Avisering sker i trapphusen.

Alla information om OVK finns under "Ditt boende/OVK besiktningsprotokol 2021"