Föreningens ordinarie stämma 2015 12 april

05 maj 2015 Information från stämman, där det diskuterades några frågor utanför protokollet! Läs mer.....

Ny styrelse med fem friska fläktar och vi tre sedan förra årets stämma. Se under kontakt.

Brandskyddet, där några menar att man visst kan ha tavlor på väggarna i våra portar.
Brandskyddsmyndigheterna säger nej. Endast en anlagstavla kan de godkänna.
Vi ska var tacksamma för att vi ej är bland de 7 st lght/dag som brinner.

Säkerhetsdörrar, önskemål finns att ordna ett kollektivt avtal för bättre priser. Styrelsen undrsöker.

Markiser, var också ett frågan om vi kan ordna något bra gruppavtal. Styrelsen undersöker.

Cyklar, vi har under hösten tagit till vara på cyklar som varit omärkta. När vi haft dem i förvar ett halvår kan vi göra oss av dem. Det finns flera alternativ, sälja, låta medlemmarna titta och förvärva en cykel eller att vi sjänker dem till några som har bättre anvädning för dem. Välgörenhet!

Trädgårdsgruppen, startar om på nytt! Se kallelse i portarna.Vi kommer under kommande vecka få kogödsel i våra rabatter. Sen kan vi under trädgårdsdagen lägga över lite mer fräsch jord och plantera växter mm.

Grannsamverkan, Vi har satt upp vresrosor och lampor för att minska framkomligheten till våra lägenheter längst ned på gavlarna upp mot skogen. Vi kan också berätta för våra grannar när vi reser bort, vi kan hjälpas åt att hålla koll på varandras lägenheter under sommar och andra tillfällen vi är bortresta. Vi är inte större än att vi kan värna om varandra.

Gångvägen upp till skogen, är ett attraktivt område där många går, springer och cyklar. Vi har  några meter på "vår tomt" (som vätter rmot våra hus) som tillhör kommunen och de vägrar sköta den kontinuerligt. Vi har ingått ett avtal med HSB mark, att de rensar den biten 2 ggr per sommar. På stämman beslöts att ej avsluta avtalet med HBS mark. Men vi kommer att ta kontakt med kommunen igen och dem beakta att det faktiskt är att anse som park och bör skötas därefter.