Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Renovera fasaden, balkongen och betongen

Förr eller senare behöver alla hus en liten ansiktslyftning. Ibland räcker det med att bara måla om istället för att renovera balkongen. Andra gånger är ingreppet långt större. Vi kan hjälpa er med hela fasadrenoveringen. Från att utvärdera vilket behov som finns, finansiering, LCC-analys, genomföra renoveringen och till slut besiktiga resultatet.
mainimage
Innan vi gör något tar vi en helhetssyn på det utvändiga. Vissa gånger är det lämpligt att göra en mindre åtgärd, men ofta lönar det sig att göra en mer omfattande renovering. Kanske inte bara renovera balkongerna, utan även förstora dem, eller att tilläggsisolera när man renoverar fasaden. Vad blir mest lönsamt för er på kort och lång sikt?

Våra experter har branschens högsta certifikat för den här typen av avancerade arbeten och lång erfarenhet att ta hand om fastighetens tak, fasader, fönster, balkonger, men även betonggarage. HSB Stockholm har unik kompetens inom puts- och betongarbeten då vi utfört hundratals fasadrenoveringar åt både små och stora bostadsrättsföreningar. 

Bygg balkonger som ökar både trivsel och värde

För att undvika de fällor som kan finnas gömda i en felaktig hantering av balkongbyggen är det viktigt att ta in juridisk hjälp från början. Vi hjälper er med hela processen. Från era idéer, till projektering och byggnation. Vi ser även över eventuella regleringar av årsavgiften efter att balkongerna är byggda.

Vill du veta mer om fasadrenovering eller balkongbygge?

> Läs mer om alla våra tjänster inom fastighetsförvaltning.

Fler tjänster inom projekt- och byggledning

skapa bostadsrätter

Skapa bostadsrätter

Undvik fällorna och öka fastighetens värde maximalt.

upphandla entreprenörer

Inventering och upphandling

Underlag för att fatta rätt beslut.

stambyte

Stammar och våtrum

Ett stort jobb som kräver stora beslut. Vi hjälper er.