Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ha ert på det torra med fuktutredning och dränering

Husgrunden och källaren är ofta utsatt för fukt och ibland kan det skapa stora problem. Förutom de uppenbara skadorna på byggnaden så kan det medföra en risk för allergier hos de boende. Men oroa er inte. Vi löser det innan det går så långt.
mainimage
Vi har lång erfarenhet av grundisoleringar och arbetar bara med entreprenörer med ISO-cert 1. Kort sagt innebär det att ni kan vara säker på att jobbet görs rätt av auktoriserade experter. En trygghet som kanske är extra viktigt vid den här typen av arbete där slutresultatet är dolt under material och jord och inte så enkelt kan granskas med ögat. 

När dränering och värmeisolering är klar så märks resultatet snabbt på luften inomhus med både bättre och varmare luft – till lägre energiförbrukning. Vilket även leder till lägre värmekostnader, mindre miljöpåverkan och en värdeökning på huset.

Vill du veta mer om hur HSB kan hjälpa till med dränering och fuktutredning?

Fler tjänster inom utemiljö och innergård

lekplatsbesiktning

Lekplats

Skapa en säker lekplats för barnen eller se till att er gamla uppfyller gällande krav.

hållbar utemiljö

Hållbart ekosystem

Växter som gör luften renare, bullerdämpande buskar och andra åtgärder som skapar en bättre och mer hållbar utemiljö.

trädfällning

Trädvård och fällning

Besiktning, inventering, plantering, beskärning, fällning, stubbfräsning, avancerade fällningar och beskärningar på svårtillgängliga platser.

upphandling

Upphandling utemiljö

Få hjälp med upphandling och förfrågningsunderlag.

belysning

Belysning i utemiljö

Trygg och trivsam utemiljö med rätt belysning.