Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Professionell fastighetsservice för bostadsrättsföreningar - HSB Södertörn

Fastighetsservice med HSB Södertörn. Vi erbjuder skräddarsydd service i Huddinge, Tumba, Botkyrka, och fler områden för att hålla er fastighet i toppskick. Kontakta oss idag!

HSB Södertörns professionella team utför fastighetstjänster som säkerställer toppnotch boendekomfort och effektiv fastighetsförvaltning

Vill du veta mer om fastighetsservice till er brf?

Ja, kontakta mig!

Fastighetsservice av högsta kvalitet för din Brf

  1. Fullständig fastighetsservice för trygg och trivsam boendemiljö
  2. Anpassad fastighetsservice för Södertörn och Gotlandsområdet

Är ni i behov av kvalificerad fastighetsservice för er bostadsrättsförening i Huddinge, Tumba, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn, Visby eller Hemse? HSB Södertörn erbjuder en omfattande fastighetsservice som garanterar att er fastighet inte bara uppfyller gällande lagkrav utan också bidrar till en värdeökning över tid. Låt oss avlasta styrelsearbetet med vår expertis inom fastighetsförvaltning.

HSB Södertörns fastighetsservice är den ultimata lösningen för brf:er som söker en partner med stark lokalkännedom och en personlig servicenivå. Vår erfarenhet sträcker sig över många områden, inklusive Huddinge till Gotland, och vår serviceportfölj omfattar allt från inre och yttre tillsyn till specialistkontroller såsom lekplatsbesiktning.

Varför välja HSB Södertörn för fastighetsservice?

Vårt engagemang för kvalitet och service säkerställer att alla aspekter av ert boende hanteras professionellt. Från upprätthållande av boendekomfort till funktion av värme, vatten och ventilation, vi tar hand om allt så att ni kan fokusera på annat.

Våra fastighetsservicetjänster inkluderar:

  • Grundlig inre och yttre tillsyn för att säkerställa fastighetens skick
  • Säkerställande av funktionalitet i viktiga system som värme och ventilation
  • Regelbunden lekplatskontroll och säkerhetsbesiktning
  • Personlig och tillgänglig kundservice för alla våra driftkunder

Ta första steget mot en mer värdefull och bekymmersfri fastighetsförvaltning. Kontakta HSB Södertörn idag för att diskutera era behov och hur vi kan bistå med exceptionell fastighetsservice. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till er snarast möjligt.

Som er partner inom fastighetsservice, är HSB Södertörns mål att försäkra er om en problemfri och kostnadseffektiv förvaltning av er bostadsrättsförening. Vi är stolta över vår kapacitet att leverera service som överträffar förväntningarna och bygger långsiktigt värde för er och era medlemmar.

Kontakta oss om fastighetsservice!

Vill du veta mer om vår fastighetsservice eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!


Våra tjänster inom Fastighetsservice

Fastighetsteknik

Få fastigheten att fungera och håll den i gott skick. 

Mer om fastighetsteknik

Boendeservice

Behöver du hjälp med att felanmälan av parkering? Vi hjälper till med allt som rör ert boende!

Mer om boendeservice