Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Delta i webbinarier för bostadsrättsföreningars styrelser med HSB Södertörn

Upptäck HSB Södertörns webbinarier för bostadsrättsföreningar – en resurs för effektivt styrelsearbete och förbättrad förvaltning. Tillgängliga live och på efterfrågan för styrelsemedlemmar i Huddinge, Hallunda, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn och Visby

Webbinarie Utbildning

Webbinarier för bostadsrättsföreningar – kunskap och inspiration för styrelser

  • Aktuella webbinarier för styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar
  • Efterhandsvisning: Flexibel lärande för bostadsrättsföreningars styrelser
  • Interaktivt och inspirerande lärande genom våra webbinarier
  • Så ansluter du till HSB Södertörns webbinarier

Förbättra ditt styrelsearbete och engagera dig mer i din bostadsrättsförening med HSB Södertörns webbinarier. Vi erbjuder interaktiva utbildningssessioner och insiktsfulla presentationer som ger praktisk kunskap och inspiration för att hantera de utmaningar och möjligheter som följer med styrelseansvar i Huddinge, Hallunda, Botkyrka, Tullinge, Nynäshamn och Visby.

Vår serie av webbinarier är designad för att ge styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar tillgång till expertkunskap och verktyg som är nödvändiga för ett framstående styrelsearbete. Oavsett om det handlar om ekonomisk förvaltning, underhållsplanering eller juridiska frågeställningar, täcker våra webbinarier ett omfattande spektrum av ämnen som är kritiska för den dagliga förvaltningen av en fastighet.

  • Interaktiva webbinarier som täcker en bred palett av styrelsearbetets aspekter
  • Live-sessioner med möjlighet till frågor och diskussion
  • Efterhandsvisning tillgänglig på vår YouTube-kanal för flexibelt lärande
  • Steg-för-steg guider för att maximera värdet av varje session

Är du redo att utöka din kompetens och inspirera din bostadsrättsförening? Anmäl dig till HSB Södertörns webbinarier idag och få tillgång till en värld av kunskap och erfarenhet.

Från Huddinge till Visby – HSB Södertörn är din partner för utbildning och utveckling av bostadsrättsföreningar. Gå med i vår växande gemenskap av informerade och inspirerade styrelsemedlemmar och dra nytta av våra specialanpassade webbinarier.

Kontaktinformation för webbinarier: Telefon: 08-608 68 00 E-post: webbinarium@hsb.se

Anslut till HSB Södertörns YouTube-kanal, HSB Södertörns youtube-kanal, för att inte missa några uppdateringar och få direktåtkomst till vårt bibliotek av insiktsfulla webbinarier för din styrelseutveckling.

Kontaktinformation för webbinarier: Telefon: 08-608 68 00 E-post: webbinarium@hsb.se