Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tryggare styrelse med rätt utbildning

Inspiration, motivation, erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Det finns många anledningar att gå på kurs med HSB! En välutbildad styrelse är grunden för att bostadsrättsföreningen sköts på ett tryggt och hållbart sätt. Därför är alla våra grund- och specialistkurser kostnadsfria för våra medlemmar.
Kurser för styrelseledamöter och brf

Håll koll i kalendariet

Kommande kurser och temaföreläsningar i aktuella frågor hittar du i vårt kalendarium som uppdateras löpande.

Digitala kurser och webbinarier

Vi har tagit fram ett antal digitala kurser och webbinarier i aktuella frågor för dig som förtroendevald. Titta när det passar dig!

Se vårt utbud

Skräddarsydda kurser

Behöver hela styrelsen gå en kurs? Eller har ni önskemål om en kurs som kombinerar flera olika ämnen på en gång? Vi skräddarsyr ett kursupplägg som passar er!

Skicka en offertförfrågan

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar om enskilda kurser eller hela kursverksamheten hos HSB Stockholm? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Praktisk information om utbildningar

Mer information om hur du anmäler dig till våra kurser och vilka avbokningsregler som gäller.

Anmälan

Du anmäler dig under respektive kurs i kalendariet.

Bekräftelse

När du har anmält dig får du en bekräftelse via mejl med information om tid och plats för kursen. Anger du ditt mobilnummer får du också en sms-påminnelse dagen innan din kurs.

Återbud

Måste du lämna återbud gör du det via återbudslänken i din mejlbekräftelse. Återbud måste lämnas senast sju dagar innan kursstart. Vid senare återbud debiteras hela kursavgiften. Detta gäller även om du blir sjuk.

För avgiftsfria kurser debiteras en administrativ kostnad om 500 kronor om du anmält dig och inte dyker upp.

För skräddarsydda kurser gäller att brf måste lämna återbud senast sju dagar innan kurstillfället. Vid senare återbud debiteras 15% av offertpriset.

Inställd kurs

HSB Stockholm förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för få deltagare. Vi meddelar anmälda deltagare vid inställd kurs.

Kursavgifter

Kursavgiften debiteras bostadsrättsföreningen via faktura.

Förtäring

Kaffe/te och smörgås serveras 30 minuter innan kursen startar. På dagkurserna serveras kaffe/te och bulle. Självklart tar vi hänsyn till eventuella allergier och liknande om du anger detta i anmälan.

Kursmaterial/dokumentation

Material mejlas/delas ut i samband med kursstart.

Kurslokal

Om inte annat anges sker kurserna i HSB Stockholms lokaler på Fleminggatan 41 i Stockholm. Mer information om kurslokal och vägbeskrivning till oss hittar du på vår webbsida och i ditt bekräftelsemejl.