Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Inspiration och kunskap

Förutom kostnadsfria utbildningar erbjuder vi dig som är styrelseledamot nätverkande, föreläsningar, konferenser och event. Det ger dig en möjlighet att skapa nya kontakter, öka din kunskap och bli inspirerad.

Eftersom vi skickar ut inbjudningarna via e-post är det viktigt att vi har rätt e-postadress till dig. Logga därför in på Mitt HSB, klicka på Mina sidor och se så att du har rätt e-postadress registrerad. Håll därefter utkik i din inkorg för inbjudningar!

Vi arrangerar två olika nätverk under året som riktar sig till dig som:

  • Är ordförande 
  • Sitter i valberedningen

Syftet med nätverken är att träffas för att utbyta erfarenheter med varandra – både för att hämta inspiration och stärka styrelsearbetet.

Dessutom bjuder vi in till styrelsekonferens och regelbundna föreläsningar med aktuella ämnen för en bostadsrättsförening. 

Våra aktuella aktiviteter