Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Använd våra gemensamma avtal

Tack vare våra gemensamma avtal med noggrant utvalda leverantörer har ni medlemmar alltid tillgång till förmånliga erbjudanden.

Fyra skäl att använda våra gemensamma avtal:

  • Med drygt 4 000 medlemsföreningar över hela landet har vi möjlighet att teckna förmånliga samarbetsavtal med ett stort antal leverantörer.
  • För din förening innebär det både trygghet och stora besparingar. Det är nämligen möjligt att tjäna in föreningens medlemsavgift genom att endast teckna ett av dessa avtal.
  • Dessutom ställer vi höga krav på våra leverantörer. Bland annat gör vi en leverantörsbedömning vid varje avtals tecknande och följer upp leverantörernas kreditvärdighet kontinuerligt.
  • Om det mot förmodan skulle uppstå något problem vid leverans hjälper vi din förening att lösa situationen.

Du hittar vilka leverantörer vi har avtal med i menyn.

Utvalda erbjudanden du kan ta del av just nu

BrandFactory

Digitala trapphustavlor

BrandFactory erbjuder digitala trapphustavlor där du enkelt och smidigt kan uppdatera informationen i trapphusen. De digitala tavlorna är väldigt flexibla och det finns en mängd olika innehåll som kan visas, till exempel trapphusregister, kontaktinformation, felanmälan, nyhetsbrev eller planerade aktiviteter.

Secor

Installering av Daloc säkerhetsdörrar

Genom Secor beställer HSB bostadsrättsföreningar Daloc säkerhetsdörrar till ett rabatterat pris. Secor kan även hjälpa till att sänka energikostnaderna genom att byta entrépartier, branddörrar och övriga dörrar i fastigheten.

BioZone

BioZone luftrenare förbättrar dramatiskt inomhusmiljön genom att rena luften från bakterier, virus, kemiska gaser och mögel. 

Läs mer om erbjudandet på Mitt HSB. 

Balco

Balkonger från Balco - ett tryggt och hållbart val

Balco är marknadsledande inom branschen där de utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Deras balkongsystem används vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger.

Svenska Skydd

Säkerhetsdörrar

Svenska Skydd hjälper bostadsrättsföreningar med leverans och montage av säkerhetsdörrar och erbjuder även tjänster som omfattar hela trapphus.

Byggbeslag

Komplett lås- och säkerhetsleverantör

Byggbeslag löser beslagning av alla dörrtyper i flerbostadshus samt andra säkerhetsfunktioner kring dörrmiljö och entré. De erbjuder även inredning och beslag för en attraktiv fastighetsmiljö.

Du hittar samarbetsavtalen i Mitt HSB

Logga in på Mitt HSB idag för att ta del av alla samarbetsavtal för HSB bostadsrättsföreningar.

Se alla samarbetsavtal