Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Energideklaration för brf

Energideklaration är förutom ett myndighetskrav även en statusbesiktning på byggnadens energianvändning som konstaterar vilken energiklass huset har enligt Boverket. Vi kan hjälpa er med energideklaration i Huddinge, Hallunda, Tullinge, Nynäshamn, Visby och Hemse, för att värna miljön och sänka er bostadsrättsförenings kostnader.
mainimage

 

En energideklaration är en sammanställning av byggnadens energianvändning. Syftet är att få bättre koll på var energin tar vägen och hitta åtgärder för att minska förbrukningen. Det är fastighetsägarens ansvar att fastigheten har en uppdaterad energideklaration, utförd av en certifierad energiexpert.

Deklarationen innehåller nyckeltal som gör det möjligt att jämföra exempelvis värme och ventilationssystem med liknande fastigheters energiförbrukning. Och när vi vet vart energin tar vägen så vet vi hur den kan optimeras.

En energideklaration ska göras en gång vart 10:e år och nyproduktioner ska göra det senast två år efter att fastigheten har tagits i bruk.

Vi gör även energideklarationer till våra brf:er på Gotland.

Behöver din bostadsrättsförening hjälp med att göra en energideklaration?

Vi erbjuder energideklaration för brf i Huddinge, Hallunda, Tullinge, Nynäshamn, Visby och Hemse.

Vill du veta mer om energideklaration, våra övriga energitjänster, eller om våra fastighetsförvaltning. Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!