Utdelning av "tags" (nya "dörrnycklarna")

21 juni 2018 Vårt nya porttelefonsystem är nu i drift och den som har hämtat sina taggar kan prova systemet. De som inte hämtat tags ännu får göra det på HSBs kontor på Fredsgatan. Kontoret kan ombesörjabyte/köp av nya tags och fjärrkontroller.. Peter Ö. ordförande

Systemet vi har installerat är baserat på lägenhetsnummer eller lokal. Till detta kan man knyta tags. Så småningom kommer vi också att boka lokal, övernattning och bastu via det systemet. Dina tags blir då under bokningstiden kopplade till bokningsobjektet och inga nycklar kommer att behövas.

De som har fjärrkontroll till garaget kan också öppna sin entreport med den. Tryck på "C" på fjärrkontrollen och dörren öppnas.

Vi kan förse medlemmar som använder rullator och inte har garageöppnare med en sådan vilket underlätter in och ut-passering.

I porttelefonen kan man ha flera telefonnummer och det fungerar så att den som vill komma in genom porten söker upp den han/hon vill besöka i namnlistan i porttelefonen och ringer sedan via porttelefonen.

Den som blir uppringd svarar som vanligt och får då reda på att det är ett samtal från porttelefonen. man kan prata med den somhar ringt och om man vill öppna porten trycker man på "5" så öppnas porten. Vill man inte öppna är det bara att avsluta samtalet.