BYTESRUMMET ÄR ÖPPET

Bytesrummet är öppet igen och det är vi jätteglada för.

Vi behöver hjälpas åt för att håll det städat och med grejer som kan bytas medlemmar emellan och som någon annan kan ha nytta av.

Vi vill påminna alla om vad som får lämnas i bytesrummet då vi inte kan ha att stora möbler och ”skräp” ställs dit. Det medför massor med tungt jobb för medlemmarna i bytesrums-gruppen som får städa bort allt och dessutom kostnader för föreningen då ”skräpet” hamnar i returhuset. Vi behöver hjälpas åt för att minimera alla onödiga utgifter i en tid som denna. Tack för att ni respekterar detta.

Vill du engagera dig i Bytesrummet, är du varmt välkommen att höra av dig till info@brfentitan.se

Vänliga hälsningar,
Styrelsen
2023-01-12

För de medlemmar som eventuellt skulle vara intresserade av att starta en bytesrumsgrupp vänligen kontaka info@brfentitan.se

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

För att komma till bytesrummet går du in på gaveln av Blommenbergsvägen 159 och fortsätter så långt in i källaren du kan. Du låser upp med portbrickan. Bytesrummet är öppet mellan kl. 8.00 och 22.00.

Bytesrummet är uppskattat av många medlemmar Tanken med bytesrummet är att du kan lämna det du inte längre vill ha eller behöver, och ta det du vill ha. Tänk till en extra gång innan du ställer ner något. Ställ bara ner sådant som du tror att någon verkligen kan vilja ha. Efter ca tre månader ansvarar du för att bära bort/kasta det du ställt in om det fortfarande ligger kvar. Ligger det kvar innebär det merjobb för Bytesrumsgruppen (dina grannar) samt kostnad för föreningen (alla medlemmar) för bortforsling.                                                                                                                  

 

Lämna inte:

  • Stora och skrymmande möbler t ex sängar, skåp, hyllor, skötbord.
  •  Stoppade möbler t ex soffor, madrasser, sängar eller fåtöljer.
  • Trasiga eller smutsiga kläder.
  • Gammal elektronik.
  • Tjock-tv eller gamla dataskärmar.
  • Cd-skivor och dvd:er.
  • Tidskrifter, serietidningar, tidningar.
  •   Läroböcker och kurslitteratur.
  •  Trasiga eller smutsiga leksaker.
  • Repigt porslin.

 Placering:

Packa upp dina saker och placera dem enligt anvisningarna på hyllorna. Ta med dig dina plastpåsar och annat skräp.Det finns en anslagstavla där du kan sätta upp lappar på saker du vill bli av med men som inte får lämnas i bytesrummet eller/och så kan du annonsera på föreningens facebooksida: Brf Entitan.

OBS! Galgar, klädställningar, hyllplan och annan inredning tillhör bytesrummet och får inte tas.

Bytesrummet har blivit stängt tidigare pga att det blivit stökigt och möbler ställts dit. Om vi alla håller i ordning där så kanske det inte stängs igen.